FOTO/VIDEO: S-a terminat! CS Floreşti e CAMPIOANA Ligii a IV-a, după victoria cu Mihai Viteazu. Hattrick pentru Pintea

CS Floreşti e noua campioană a Ligii a IV-a.

Formaţia lui Călin Budişan a câştigat cu 4-0 meciul împotriva Arieşului Mihai Viteazu şi, cu patru puncte în faţa celor de la Someşul Dej, şi doar trei rămase în joc, nu mai poate fi ajunsă.

În meciul de sâmbătă dimineaţa, Paul Dîrjan a deschis scorul după aproximativ un sfert de oră, iar meciul s-a rupt în repriza secundă.

Gheorghiţă Lăkătuş a cerut un penalty, arbitrul nu l-a acordat, iar atacantul Arieşului a înjurat şi a fost eliminat. De pe bancă, pentru proteste, a văzut „roşu” şi fratele lui Gheorghiţă, Marcel Lăkătuş, iar după acea fază oaspeţii au căzut complet.

Adrian Pintea a marcat apoi trei goluri consecutive în poarta lui Silaghi, primul hattrick al jucătorului venit la Floreşti de la Sănătatea Cluj, care a şi luat mingea acasă la final. S-a terminat 4-0 pentru floreşteni, care au dat startul la petrecere după meci. Noua campioană vrea să câştige şi Cupa României pe judeţ înaintea dublei de la baraj cu CSC Sânmartin.

“Te simţi foarte bine atunci când eşti campion, după o muncă de câţiva ani. Am fost de trei ori pe podium, dar acum a venit şi rândul nostru. Ca grup, ca echipă, eu zic că putem fi chiar în partea superioară a clasamentului în Liga a III-a. Dacă strângem un pic rândurile, dacă ne pregătim, dacă lucrăm un pic mai bine la aşezarea în teren, la fazele tactice, am încredere maximă în băieţi. Grupul a făcut diferenţa în acest campionat. Jucăm de  câţiva ani împreună, băieţii se simt bine împreună, se bucură de fotbal, iar asta face diferenţa în fotbalul modern: să existe un grup unit şi toată lumea să lupte la maxim. Pentru baraj sunt optimist, i-am  văzut pe cei de la Sânmartin, au doi jucători foarte buni, dar la capitolul grup aş înclina spre noi şi asta ar putea înclina enorm de mult la baraj”, a declarat antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

Mai jos aveţi câteva fotografii şi un filmuleţ cu bucuria de la final a floreştenilor.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*