FOTO – Video | Viitorul Domnesti 3-0 CS Magurele | 7 din 7 pentru elelvii lui Vali Badoi

Liderul Viitorul Domnesti a primit vizita celor de la CS Magurele intr-o partida ce a contat pentru etapa a 7-a din LaLiga de Ilfov.

In ciuda rezultatului final, partida a fost una echilibrata, chiar daca posesia a apartinut intr-o proportie covarsitoare gazdelor.
Viitorul Domnesti, echipa condusa din teren de Vali Badoi, a pasat mult in propria jumatate a terenului dar si in prima jumatare a oaspetilor. Oaspetii de la CS Magurele s-au inchis bine, au stat ermetic in aparare si au incercat atacuri rapide, finalizate pe alocuri cu cateva ocazii importante de gol.

De altfel, in prima repriza, elevii pregatiti de Sorin Buzatu au trimis cateva suturi din pozitii favorabile insa toate au fost departe de poarta lui Ciuculescu. Privind mai in detaliu, jucatorii formatiei oaspete au solicitat si doua lovituri de pedeapsa in urma unor intrari neglijente ale aparatorilor de la Viitorul Domnesti. S-a lasat doar cu avertismente pentru…simulari.

Domnestiul a deschis scorul destul de tarziu, in minutul 42, atunci cand Catalin Mirea se afla la capatul unui contraatac rapid si suteaza simplu pe langa Dan Ciure.


In minutul 50, Ciuhulescu(da, chiar portarul gazdelor) transforma o lovitura de pedeapsa usor acordata de centralul partidei. Opinam ca daca s-a acordat locitura de pedeapsa pentru gazde in minutul 50, ar fi trebuit sa se acorde penalty pentru oaspeti in doua randuri la intrarile neglijente ale fundasilor de la Viitorul.

Rezultatul final al partidei, 3-0, a fost consemnat prin golul lui Farama.

Cu victoria asupra celor de la CS Magurele, Viitorul Domnesti confirma statutul de favorita la castigarea campionatului. De altfel, consemnam 7 victorii din tot atatea meciuri disputate.

Viitorul Domnesti  3-0  CS Magurele

Viitorul Domnesti – Stefan Ciuhulescu, Daniel Stoian, Gheorghe Ivan, Emanoil Badoi, Razvan Zeciu, Gabriel Batchabi, Catalin Mirea, Ionut Banita, Gabriel Dumitrescu(cpt), Mihai Tudor, Alexandru PAnescu
Rezerve – Andrei Calinescu, Ionut Farama, Ionut Buliga, Razvan Stoica, Alexandru Iordanescu, Mihai Olaru, Alin Sandu

CS Magurele – Dan Ciure, Marius Rotaru, Dumitru Alexandru(cpt), Bogdan Preda, Nicusor Rotaru, Iulian Neacsu, Stefan Babeanu, Mario Paun, Gabriel Tabardau, Vasile Paraschiv, Ilie Sima
Rezerve – Mihai Stamen, Daniel Bursuc, Bogdan Ionita, Luca Raduca
Antrenor – Sorin Buzatu

Oficiali
Arbitru – Ionel Boharu
Asistent – Lucian Belu
Asistent – Filip Faniel
Observator – Florin Stanescu

Galerie foto

Click to view slideshow.
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*