FOTO: Viile Dejului, 10 goluri în poarta Viitorului Mihai Georgescu. Sticla Turda a bătut la Mintiu cu un gol pe repriză

Etapa a 12-a a Ligii a IV-a s-a încheiat duminică după-amiază cu un nou scor fluviu, Viile Dejului marcând 10 goluri în poarta Viitorului Mihai Georgescu, scor final 10-1.

De asemenea, Sticla Turda a câştigat la Mintiu-Gherlii, 2-0, trei puncte importante pentru formaţia lui Artur Podar.

Turdenii au înscris o dată pe repriză, Soporan şi Gheorghiţă Lăkătuş aducând o victorie importantă în clasament pentru lider, care păstrează distanţa de trei puncte faţă de locul al doilea, ocupat de Olimpia Gherla. Mintiul are meritul de a oferi o replică bună celor de la Turda, care a marcat astăzi mult sub media obişnuită din acest campionat.

Dacă la Mintiu-Gherlii s-au dat doar două goluri, între Viitorul Mihai Georgescu şi AS Viile Dejului s-au înscris 11. Oaspeţii de la baza CMC din Gruia au marcat 10 dintre ele, unul fiind reuşit chiar de portarul Toderean, din penalty. Viile Dejului a condus cu 6-1 la pauză, în partea a doua a meciului portarul gazdelor, Tasnady, făcând ca Viitorul să mai încaseze doar patru goluri. Cosmin Mînzat, Borşan şi Popa au reuşit câte o “dublă”, Benea, Vaida şi Farkas fiind ceilalalţi marcatori ai dejenilor, la 0-6 Ordean reducând din diferenţă pentru Viitorul.

Mai jos aveţi o galerie foto de la meciul disputat la Cluj, iar în secţiunea “clasamente” puteţi vedea cum arată ierarhia la zi, cu trei etape rămase din acest tur de campionat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*