[FOTO] Zâmbete și bucurie! Ziua Copiilor, celebrată la Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu”

Curtea și foișorul din incinta Școlii Gimnaziale ”Anișoara Odeanu” au fost pentru câteva ore pline de culoare și veselie în ziua de luni, 31 mai, pentru a sărbători în avans Ziua Copilului, marcată în țara noastră la data de 1 iunie.
Cadrele didactice și elevii ciclului primar au participat împreună la activitatea ”Zâmbete și bucurie, joc, talent și colaborare” având drept obiectiv comun infuzarea stării de bine în timpul școlii, prin conștientizarea importanței colaborării în obținerea succesului, dezvoltarea spiritului de echipă și totodată încurajarea creativității și a inițiativei.

Clasele de la ciclul primar au desfășurat activități recreative, distractive, de creativitate și de competiție: jocuri de ștafetă, colorarea supereroilor preferați, colorarea măștilor mascotă, crearea de fluturași decorativi, decorarea de baloane, colorarea de pălăriuțe, jocuri competitive cu cercuri, jaloane, corzi, saci, cu lingura și mingea de ping-pong, desene pe asfalt, dans, dorințe înălțate la cer cu ajutorul baloanelor umflate cu heliu.

Articolul [FOTO] Zâmbete și bucurie! Ziua Copiilor, celebrată la Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*