[FOTO] Ziua Europeană a Sportului Școlar, celebrată de elevii din Găvojdia

Indiferent dacă vorbim despre școlile din mediul urban sau rural, este important ca fiecare copil să fie activ, prin sport și joacă.
Pentru a ajuta elevii să înțeleagă că mișcarea reprezintă startul pentru o viață sănătoasă, în săptămâna 21-25 septembrie, Școala Gimnazială Găvojdia, dar și Grădinițele din localitate, au sărbătorit ”Ziua Europeană a Sportului Școlar”.

Cu această ocazie, elevii şi preşcolarii și-au demonstrat abilitățile, talentul și entuziasmul prin organizarea unor activităţi sportive.

La această manifestare au luat parte atât conducerea şcolii, prof. Goian Emilia, care este și directorul unității de învățământ, cât și profesorul de educaţie fizică şi sport, Ciprian Gheorghe, dar și profesoarele Cornelia Moţ, Dana Cesea, Melinda Schiller şi Alina Kovacs, alături de elevii claselor primare şi preşcolari.

Bucuria de a fi împreună, profesori și elevi deopotrivă, în cadrul acestui eveniment sportiv a reușit să aducă tuturor participanților senzația de normalitate, în acest an școlar cu atât de multe provocări din pricina pandemiei.

Articolul [FOTO] Ziua Europeană a Sportului Școlar, celebrată de elevii din Găvojdia apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*