FOTO/VIDEO: Luceafărul Cluj s-a calificat şi la turneul final al Trofeului Gheorghe Ola. Egal tensionat obţinut în Sala “Horia Demian”

Academia Luceafărul Cluj-Napoca a reuşit performanţa de a fi singurul club din România ce va fi prezent atât la turneul final al Trofeului Gheorghe Ene, cât şi la cel al Trofeului Gheorghe Ola.

Dacă prima calificare a fost reuşită în weekend, prin grupa 2009, miercuri dimineaţa a fost rândul colegilor mai mari de la grupa 2008 să obţină punctul necesar calificării la turneul final.

Luceafărul a jucat derby-ul turneului zonal de la Cluj, în faţa celor de la Il Calcio Satu Mare, pe care l-a terminat la egalitate, 2-2. Au fost două reprize diferite, cu prima în care sătmărenii au fost mai buni şi au încheiat-o în avantaj, 2-0, însă jucătorii lui Cosmin Crăciun au dominat autoritar repriza secundă. Lucas Sîncrăian şi Mark Jakab au marcat cele două goluri ale gazdelor, care au trecut, în dese rânduri, şi pe lângă 3-2.

În ultimele minute, sătmărenii au avut şi ei câteva şanse bune de a marca golul ce urma să-i trimită la turneul final, însă jocul s-a terminat la egalitate şi, datorită unui singur gol în plus marcat în grupa de la Cluj, Luceafărul a fost echipa calificată în dauna celor de la Il Calcio. Turneul final se va disputa în perioada 18-20 decembrie, vineri urmând să fie stabilit oraşul care va găzdui competiţia.

Mai jos aveţi rezultatele Luceafărului la turneul zonal de la Cluj, câteva fotografii de la jocul de miercuri şi un video cu ultimul minut al meciului şi bucuria de la final a alb-negrilor.

Luceafărul Cluj-Plimob Sighet 6-0

Luceafărul Cluj-Transilvania Bistriţa 5-1

Luceafărul Cluj-Viitorul Zalău 10-1

Luceafărul Cluj-Il Calcio Satu Mare 2-2

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*