Francezii Hélene Noesmoen și Nicolas Goyard câștigă Formula Foil Racing la Mondialul de windsurfing: VIDEO

Curenții de vânt Maloja au fost ideali zilele trecute pentru desfășurarea Campionatului Mondial de windsurfing pe Lacul Silvaplana din Elveția, creând cadrul perfect pentru cea mai mare competiție de acest gen din 2020, cu 200 de participanți din 33 de țări. Una dintre acestea, Franța, a cucerit aurul atât la feminin cât și la masculin în Formula Foil World Championship, disputată în Engadinwind cu începere din 17 august. Iar pe podiumuri au mai urcat concurenți din Polonia și Olanda. Configurația la vârf și un rezumat video.

Engadinwind este cel mai important eveniment al sporturilor nautice disputat în 2020, în competiția sexului frumos impunându-se franțuzoaica Hélene Noesmoen, cu 8 puncte atribuite pentru 8 victorii. urmată de poloneza Maja Dziarnowska cu 20 de puncte și olandeza Lilian De Geus. 

foto: Engadinwind 2020.

Întrecerea masculină a fost dominată de francezul Nicolas Goyard, care, după 10 curse dintre care 8 sunt luate în calcul, a învins cu 9 puncte, foarte strânsă fiind disputa pentru locul secund. adjudecată, precum la feminin, tot de un reprezentant al Poloniei, Przemyslaw Miarczynski, cu 32 de puncte, urmat de un alt francez, Pierre Mortefon (36p). 

Podiumul la Formula Foil World Championships

Podiumul feminin:
1. Hélene Noesmoen – Franța… 57

2. Maja Dziarnowska – Polonia 7

3. Lilian De Geus – Olanda 3

Podiumul masculin:
1. Nicolas Goyard – Franța 465

2. Przemyslaw Miarczynski – Polonia 126

3. Pierre Mortefon – Franța 14.

Video

The post Francezii Hélene Noesmoen și Nicolas Goyard câștigă Formula Foil Racing la Mondialul de windsurfing: VIDEO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*