Fratele lui Cristiano Ronaldo, cercetat pentru fraudă cu tricouri false!

Hugo Dinarte Aveiro, fratele celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, este cercetat pentru fraudă cu tricouri false – se spune că o firmă din Torino, cu denumirea de Pegaso, a primit o comandă de 13 mii de tricouri care purtau sigla CR7Museu, adică o vestimentație cu un design identic, cu cel al kitului făcut de Adidas.

Pegaso spune că Mussara, o companie dețiunută de Cristiano și condusă de fratele acestuia, Hugo Dinarte Aveiro, ar fi comandat aceste cămăși, urmând să plătească 450.000 de lire sterline, pentru această manufactură. Dar oficialii Mussara neagă vehement că ar fi acordat lui Pegaso permisiunea să înceapă producția de tricouri false, semn că, totuși, ceva discuții în acest sens au existat. Mussara i-a cerut lui Pegaso să predea cămășile lucrate, la un preț de 3,60 lire pentru o bucată, pentru a fi distruse. Probabil că Pegaso va preda întreg lotul de tricouri false, dar a anunțat că va da în judecată firma Mussara, condusă de Dinarte Aveiro, care nu mai recunoaște comanda.

Să mai spunem că marca germană Adidas realizează aceste kituri pentru Juventus, încă din 2015, având un contract de 46 de milioane de lire sterline pe an, care se va încheia în 2027.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*