FRF a castigat procesul cu jucatorii care s-au simtit discriminati din cauza regulei U21

7 jucatori de peste 30 de ani considera ca regula Under 21 impusa de FRF e discriminatorie si i-a scos din lot in fata pustilor obligati sa joace. Cosmin Frasinescu, Gabriel Bosoi, Madalin Ciuca, Andrei Cristea, Vasile Gheorghe, Ionut Voicu si Ovidiu Mihalache s-au adresat instantelor de judecata si-si cer drepturile in contencios administrativ si fiscal.

„Jucatorii considera ca aceasta regula impusa de FRF este discriminatorie si le-a facut rau din momentul in care aceasta a fost impusa in Liga 1! Nu sunt de acord cu obligativitatea ei, tocmai din acest motiv au dat in judecata FRF si CNCD!”, spuneau reprezentantii jucatorilor in octombrie 2017. Mai mult, „fotbalistii sunt supusi unor presiuni si reguli de selectie care nu tin in permanenta si in exclusivitate de performantele sportive, ci tin si de interesele comerciale ale cluburilor si ale impresarilor” e concluzia la care a ajuns CNCD ca urmare a corespondentei cu FRF.

Ieri, Federatia Romana de Fotbal a castigat un nou proces in privinta introducerii regulii U21 la nivelul Ligii 1. „Mai multi fosti si actuali jucatori de la CSM Poli Iasi, Andrei Cristea, Ovidiu Mihalache, Cosmin Frasinescu, Gabriel Bosoi, Ionut Voicu, Vasile Gheorghe, Madalin Ciuca, nemultumiti de decizia CNCD, au chemat in judecata Federatia Romana de Fotbal pentru introducerea regulii U21 la nivelul Ligii 1, iar pe 27 februarie, Curtea de Apel a dat castig de cauza forului de la Casa Fotbalului, respingand cererile celor sapte fotbalisti .Aceasta este cea de-a doua decizie favorabila FRF, dupa ce, anterior, Consiliul National pentru Combatarea Discriminarii a dat dreptate Federatiei Romane in procesul intentat de aceiasi fotbalisti”, se arata in comunicatul FRF.

Sursa: Telekom Sport

The post FRF a castigat procesul cu jucatorii care s-au simtit discriminati din cauza regulei U21 appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*