FRF TV | Tricolorii U17 luptă pentru calificarea la Turul de Elită de la ora 19:00, contra Rusiei

După înfrângerea suferită în primul joc din cadrul turneului de calificare pe care România îl găzduiește în această săptămână, 0-1 cu Elveția, tricolorii U17 luptă pentru calificare contra Rusiei.

Partida se va disputa la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia și va fi transmisă în direct pe FRF TV și pagina de Facebook a echipei naționale.

În primul meci al turneului, formația rusă a învins cu 7-0 San Marino! Tricolorii trebuie să obțină cel puțin un punct din confruntarea cu Rusia pentru a mai avea șanse de calificare la Turul de Elită, ultima fază dinainte de EURO U17 din 2020!

Rezultatele și programul complet al turneului de calificare:

24 octombrie
Rusia – San Marino 7-0
România – Elveția 0-1

27 octombrie
ora 15:00: Elveția – San Marino (CNF Buftea)
ora 19:00: Rusia – România (CNF Mogoșoaia)

30 octombrie, ora 18:00
San Marino – România (CNF Mogoșoaia)
Elveția – Rusia (CNF Buftea)

Clasament: Rusia 3p, Elveția 3p, România 0p, San Marino 0p

Primele două clasate în cele 13 grupe de calificare alături de cele mai bune 4 locuri trei se vor califica la Turul de Elită din primăvara anului 2020, cărora li se alătură Spania și Anglia.

La Campionatul European Under 17, găzduit de Estonia la finalul lunii mai 2020, vor participa câștigătoarele celor 8 grupe de la „Elită” și cele mai bune șapte locuri secunde, alături de țara-gazdă.

Cei 20 de jucători convocați de selecționerul Adrian Văsâi pentru turneul de calificare:

Portari: Robert Popa (Flacăra Horezu), Alexandru Borbei (ASU Politehnica Timișoara)

Fundași: Luca Ciontea (FCSB), Grigoraș Pantea (FCSB), Gabriel Dănuleasa (FC Viitorul Constanța), Cătălin Banienschi (Piacenza/Italia), Botond Gergely (FK Csikszereda Miercurea Ciuc), Bogdan Lazăr (FC Viitorul Constanța), Dan Sîrbu (FC Viitorul Constanța)

Mijlocași: Andrei Pandele (FCSB), Andrei Gheralia (Vitesse/Olanda), Sebastian Nechita (Juniorul Suceava), Ștefan Bodișteanu (FC Viitorul Constanța), Romeo Niță (FCSB), Robert Csala (FK Csikszereda Miercurea Ciuc), Claudiu Negoescu (Spal/Italia), Roberto Mălăele (FC Viitorul Constanța), Marco Rus (Southampton/Anglia)

Atacanți: Robert Tudor (FCSB), Luca Andronache (FC Viitorul Constanța)

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*