FRF-ul a oprit în ultimul moment deplasarea curticenilor la Timișoara: ACS Poli – e ca și exclusă din campionatul Ligii a 3-a!

Până la urmă, Federația Română de Fotbal a anulat meciul dintre ACS Poli Timișoara și Frontiera Curtici, din cadrul etapei a doua a Ligii a 3-a (seria a VIII-a). Formația de pe Bega își amânase partida de sâmbătă pe astăzi, fiindcă pe „Electrica” s-a disputat un turneu de copii, dar, evident, a fost doar o manevră de a prelungi…agonia.

Fosta prim-divizionară nu are jucători legitimați, iar dovada a apărut, probabil, în această dimineață când trebuia trimis la Federație tabelul cu testele anti-COVID. Prin urmare, Comisia de Competiții a anulat confruntarea ce trebuia să înceapă la ora 17. Prin urmare, Frontiera și-a anulat deplasarea la Timișoara și a programat un antrenament, penultimul înainte de meciul cu CS Ghiroda și Giarmata Vii. „Pregătim meciul de sâmbătă, unul extrem de dificil, cu singura echipă ce are maximum de puncte. Vrem să facem un meci bun, să înscriem și să câștigăm, cu atât mai mult cu cât jucăm acasă și încă nu le-am oferit încă suporterilor noștri o victorie”, ne-a spus Radu Anca, antrenorul nou-promovatei arădene.

Cât despre soarta lui ACS Poli, aceasta ar trebui să fie pecetluită prin excluderea din campionat, dar o decizie finală ar trebuie să avem pe finalul săptămânii. Până una alta, avem informarea oficială că Poli – Curtici nu se mai joacă, după ce și Pobeda Star Bișnov – ACS a fost anulat în prima rundă:

0
0

Articolul FRF-ul a oprit în ultimul moment deplasarea curticenilor la Timișoara: ACS Poli – e ca și exclusă din campionatul Ligii a 3-a! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*