Fricosul! Speriat de candidatura lui Dumitru, Boldea şi-a pus oamenii să îl conteste şi să îl scoată din cursă

Speriat de posibilitatea de a-şi pierde funcţia, primarul Francisc Boldea apelează la orice variantă posibilă prin care încearcă să-şi blocheze competitorii.




După ce a reuşit să-l ”retragă” din cursă pe independentul Petru Madroane, primarul în funcţia şi-a stabilit o nouă ţintă, candidatul celor de la ProRomânia, Florin Dumitru. Acesta a intrat sub lupa precinstitului PSD, care a preluat frica primarului Boldea de a intra în competiţie şi au depus o contestaţie privind candidatura acestuia la funcţia de primar.

Speranţele lui Boldea sunt ca, în cazul în care Dumitru nu va mai candida, voturile acestuia să se ducă spre el şi să îl ajute astfel să câştige un nou mandat, după ultimul care a fost mai mult decât dezastruos.

ProRomânia a reacţionat rapid la decizia social democraţilor, acuzându-i pe aceştia că se tem de competiţie.

”La Lugoj, campania electorală a PSD devine tot mai insalubră, iar frica pierderii puterii îi face pe unii dintre actorii electorali să recurgă la gesturi disperate. Organizația municipală a PSD Lugoj, în frunte cu “luceafărul” Francisc Boldea, face ce știe mai bine: când nu are soluții, contestă! Teama este singura explicație logică pentru care, azi, social-democrații lugojeni au contestat în instanță depunerea candidaturii lui Florian Nistor Dumitru, reprezentant Pro România, înscris în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Lugoj. Florin Nistor Dumitru este un om respectat în comunitate, un profesionist desăvârșit, este singurul candidat cu șanse reale la câștigarea Primăriei Lugoj și capabil să oprească declinul în care se regăsește orașul după mai bine de un deceniu de experimente administrative alături de Francisc Boldea. Prin demersul de azi, PSD Lugoj nu face decât să ne întărească convingerea că Florian Nistor Dumitru, candidatul Pro România, este spaima social-democraților dar, în același timp, cea mai bună soluție pentru Primăria Lugoj!”, au comunicat cei de la PRO România Timiş.

Teama unui eşec este enormă în rândurile PSD, care apelează la toate strategiile murdare, tipic social democraţilor, de la conturi fantomă pe facebook, la jigniri, victimizări şi chiar emeninţări. ”Şcoala” PSD este extrem de bine pusă la punct, acesta fiind singurul partid care apelează la o astfel de violenţă verbală, atunci când sunt criticaţi. Lucru certificat, pentru că publicaţia noastră a fost de multe ori critică în privinţa altor partide, care atunci când am apreciat ceea ce s-a făcut la nivel de administraţie PSD, nu au folosit expresii de genul ”jigodii pesedinte”, ”ziarişti de căcat”, ”urinaţi pe gură”. Lucruri pe care trolii pesedişti le folosesc din plin, ceea ce ne obligă să încercăm să aducem oameni proaspeţi la conducerea oraşului.

Articolul Fricosul! Speriat de candidatura lui Dumitru, Boldea şi-a pus oamenii să îl conteste şi să îl scoată din cursă apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*