Frigul nu il sperie pe Dan Petrescu! Este nemultumit de decizia privind amanarea etapei: „Ne dezavantajeaza aceasta situatie. Nu inteleg de ce a fost amanat meciul nostru”

Dan Petrescu a vorbit despre decizia Federatiei Romane de Fotbal de a amana prima etapa din play-off si play-out si s-a declarat nemultumit, considerand ca echipa din subordine ar fi avut toate conditiile necesare disputarii meciului cu CSM Poli Iasi.

„Normal era ca etapa sa fie programata. E o decizie incredibila. Venea arbitrul, vedea ce se intampla si gata. Daca erau terenuri unde nu se putea juca, nicio problema. Ne dezavantajeaza aceasta situatie. Nu inteleg de ce a fost amanat meciul lui CFR Cluj, nu inteleg.

A fost gheata la Sibiu? Pai, gheata e alba. Terenul era verde! Haideti sa fim seriosi. Ati vazut la noi ce teren era? Teren de fotbal. Ma interesa sa jucam fotbal asa cum a fost programat. Acum nu mai vreau sa jucam noi etapa viitoare, na. Ma asculta pe mine cineva?”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

Tehnicianul si-a exprimat de la inceput dorinta de a avea arbitri straini in play-off, iar de aceasta data a tinut sa mentioneze ca vrea ca acestia sa vina din campionate importante ale Europei: „Le-am zis conducatorilor mei ca vreau arbitri straini, nicio problema. Cum vor adversarii, asa vreau si eu. Dar vreau ca arbitrii care vin sa fie dintr-o tara cu un fotbal puternic. Ai nostri nu sunt mai prosti ca altii. Clubul nostru o sa faca exact ce vrea adversarul”.

The post Frigul nu il sperie pe Dan Petrescu! Este nemultumit de decizia privind amanarea etapei: „Ne dezavantajeaza aceasta situatie. Nu inteleg de ce a fost amanat meciul nostru” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*