Fundași dreapta, mai repede la vestiare! „Tomozei nici nu se putea bucura de victorie, e o lecție pentru el”

Dacă Cipri Rus a înscris două goluri vitale în săptămâna cu tot atâtea partide oficiale pentru UTA, fundașii de bandă dreaptă au plecat mai repede la vestiare în urma unor eliminări. S-a întâmplat cu Andrei Rus în urmă cu patru zile la Turnu Măgurele, dar și în derby-ul Vestului, cu Marius Tomozei.

Fostul fotbalist al celor de la Metaloglobus și-a „procurat” două cartonașe galbene în 7 minute și și-a lăsat echipa în zece oameni când mai erau de jucat 23 de minute, plus prelungiri. Mai întâi, „Tomy” i-a spart involuntar nasul lui Cherecheș, iar apoi a avut o intervenție întârziată asupra lui Coadă. „E o problemă cu acest cartonaș roșu, mai ales că, din nou, a plătit tribut unei neglijențe. Tomozei știe asta, l-am văzut abătut în vestiar, parcă nici nu se putea bucura de victorie. Dar, sper să învețe și el și Rus, căci au fost două momente ce puteau fi evitate ușor. Asta e, eu rămân cu mulțumirea că am stat mai bine în teren acum, în zece, decât la Turnu Măgurele. Adică, am arătat bine și în zece oameni, am pus presiune, am avut acele cornere succesive. Repet, e o lecție pentru Tomozei, iar eu, glumind puțin, poate ar treebui să antrenez să jucăm și în zece. Revenind, sper să nu mai trecem prin astfel de momente, mai ales că avem program greu și băieții trebuie să fie conștienți că e nevoie de toată lumea. Sau cel puțin, vreau să evităm suspendările, mai ales acelea venite din neglijență”, a transmis Laszlo Balint la finalul confruntării cu timișorenii.

Cu Tomozei în stare de suspendare, pe teren cu Reșița, ca fundaș dreapta, ar trebui să revină Andrei Rus. Deși a văzut „roșu” direct, juniorul utist a primit o singură etapă de suspendare, arbitrul considerând că a fost fault de ultim apărător și nu o intervenție brutală.

0
0

Articolul Fundași dreapta, mai repede la vestiare! „Tomozei nici nu se putea bucura de victorie, e o lecție pentru el” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*