Fundașul Erico da Silva, pe tot terenul cu FCSB: „Am fost mai buni, păcat că am luat gol în minutul 90. În România nu am mai trăit o astfel de atmosferă”

UTA a pierdut două puncte în finalul partidei cu FCSB, după un joc în care a fost echipa mai bună. Erico da Silva a avut o nouă evoluție bună în „alb-roșu”, cu mai multe intervenții importante, dar și cu două ocazii mari la poarta lui Straton.

Apărătorul brazilian a vorbit despre remiza cu echipa „roș-albaștră”: „E păcat că am luat gol în minutul 90, dar am făcut un meci foarte bun și sperăm să luăm puncte la Botoșani. După părerea mea, am fost mai buni, i-am presat tot meciul, din păcate ei au reușit să marcheze. Acesta e fotbalul, mergem mai departe. Sunt dezamăgit puțin, a fost o minge acolo, a sărit și a rămas la ei. Sunt mulțumit de prestația noastră, echipa a muncit foarte mult și mergem înainte. Am avut două ocazii, era să înscriu, dar nu mai am ce să fac acum, sper să marchez în următoarele meciuri și să câștigăm. Nu pot spune că pregătesc acest lucru, dar sunt mereu acolo, bătăios și când vine șansa sper să pot marca, să îmi ajut echipa”, a declarat omul meciului UTA – FCS.

Fanii arădeni au creat o atmosferă superbă pe arena „Francisc Neuman”: „Nu putem comunica deloc în teren, nu ne auzim, dar este ceva extraordinar, îmi place că suporterii vin și sunt alături de noi. După atâta timp, trebuie să ne obișnuim iar cu suporterii, dar e o bucurie extraordinară. Sper ca stadionul să fie plin la fiecare meci, e bine pentru echipă. Nu cred că am mai trăit o astfel de atmosferă în România, cu atât de mulți suporteri. Am auzit demult că așa va fi, de-abia așteptam să îi avem lângă noi și mă bucur enorm de mult că trăiesc astfel de meciuri”, a mai afirmat puternicul fundaș al arădenilor.

Peste cinci zile, trupa arădeană joacă la Botoșani, echipă de asemenea neînvinsă după primele trei runde. „Nu există meciuri ușoare, trebuie să dăm 100% la fiecare partidă, la Botoșani cu singuranță va fi un meci foarte greu, dar ne vom lupta până la capăt ca să luăm cele trei puncte. Am marcat și anul trecut acolo, sper să am din nou ocazie și să înscriu”, a încheiat Erico.

A fost a 11-a partidă pe care Erico da Silva o joacă împotriva FCSB-ului, iar remiza din această seară a fost a doua din carieră contra bucureștenilor, după un 2-2 în 2014 când evolua pentru Pandurii. În celelate nouă partide, palmaresul său este de două victorii și șapte înfrângeri. Brazilianul a început cel de-al 8-lea său sezon în fotbalul românesc, după aventurile la U. Cluj, Pandurii, Astra și cel precedent tot în tricoul UTA-ei.

0
0

Articolul Fundașul Erico da Silva, pe tot terenul cu FCSB: „Am fost mai buni, păcat că am luat gol în minutul 90. În România nu am mai trăit o astfel de atmosferă” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*