FURTUNA a făcut DEZASTRU în București: Zeci de mașini au fost DISTRUSE, trafic BLOCAT în multe zone AGLOMERATE

FURTUNA a făcut DEZASTRU în București: Zeci de mașini au fost DISTRUSE, trafic BLOCAT în multe zone AGLOMERATE

Pe Str Ilioara, nr. 16, un copac a cazut pe un automobil. Pe Strada Caderea Bastiliei, nr. 38, un acoperis s-a desprins si cazut pe un autovehicul.

Până acum, 62 de copaci s-au prăbușit.

Traficul e paralizat și pe Calea Victoriei, după ce la nr. 141 un arbore a cazut.

Cel puțin 4 persoane au fost rănite, în urma prăbușirii copacilor. Pe Bulevardul Pieptănari, un bărbat a fost rănit, după ce un copac a picat peste mașina în care se afla.

Furtuna care a lovit Bucureștiul a făcut un adevărat dezastru, în București! Până la ora 18, ISU anunță că 54 copaci au cazutpe 41 auto. Un panou publicitar a fost și el prăbușit, la fel și o poarta cazuta și un stâlp. ISU București-Ilfov anunță că sunt peste 10 interventii in desfasurare in acest moment. Din cauza vantului se desprind elemente de constructie de pe acoperisul locuintelor. Circulația în zona Arenei Naționale se desfășoară cu greutate, după ce un copac a cazut pe carosabil, pe Bulevardul Basarabia.

ISU anunță că tabla desprinsa de pe un bloc a fost aruncata pe coronamentul copacilor, pe strada Herța. Acoperisul unei case de pe Strada Covasna a fost și el luat de vânt. Circulația tramvaielor 41 e blocată, la această oră.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*