Furturi din auto soluţionate de poliţiştii băimăreni

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din autoturisme. Una dintre ele a fost reţinută pentru 24 de ore.

De la începutul acestei luni, Poliţia municipiului Baia Marea fost sesizată cu privire la comiterea unor furturi din autoturisme comise prin spargerea geamurilor portierelor. Concomitent cu activităţile de cercetare şi investigare a faptelor sesizate, poliţiştii băimăreni au demarat şi acţiuni preventive stradale de informare a posesorilor de autoturisme despre aceste cazuri.

Trei dintre furturile sesizate au fost soluţionate de poliţişti prin identificarea autorilor şi recuperarea parţială a prejudiciului creat. Cercetările efectuate de poliţişti au relevat faptul că bănuiţi de comiterea faptelor sunt doi băimăreni: un minor de 16 ani şi un bărbat de 36 de ani. Aceştia au sustras din trei autovehicule, parcate pe străzile Rachetei, Florilor şi Universităţii din municipiu, un laptop şi câte o geantă în care proprietarii aveau diferite sume de bani şi documente personale.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi. Reamintim posesorilor de autoturisme să nu lase la vedere, în interiorul acestora, obiecte care atrag interesul infractorilor, de genul poşetelor, borsetelor,  genţilor etc.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*