Gabi Balint: “Primul transfer pe care l-aș face ar fi Valentin Popescu”

Meseria făcută cu pasiune sau pasiunea devenită meserie? Răspunsul nici nu mai contează pentru că este afirmativ în ambele variante. Valentin Popescu este unul dintre cei pentru care meseria este totdeauna o plăcere, iar acest lucru se vede și în relațiile cu marii sportivi foști și actuali ai României.

Unul dintre cei care l-au cunoscut bine pe Valentin Popescu căruia i-a remarcat pasiunea și priceperea pentru această meserie este fostul mare internațional Gabi Balint.

“Dacă aș fi patronul unui club de fotbal, primul transfer pe care l-aș face ar fi Valentin Popescu. Un om care face business cu sufletul din pasiune pentru sport. Cine nu și-ar dori un director de marketing campion?!

Deocamdată mă bucur de prietenia lui și de conversațiile noastre presărate cu umor fin în timpuri când mulți au uitat să zâmbească”, spune cel care la începutul anilor 90 marca în poarta campioanei mondiale, Argentina sau împotriva marilor forțe ale Spaniei, Real Madrid și Barcelona.

De ce ar fi bun un transfer al lui Valentin Popescu la orice club care se vrea mare, cum spune Gabi Balint? Pentru că marketingul este esențial în orice domeniu, cu atât mai mult în sport.

Iar Valentin Popescu este unul dintre cei mai buni în această ramură, în 2019 chiar cel mai bun specialist pe marketing sportiv din România în topul realizat de agenția de publicitate Clubul Media Business alături de Sports Business Academy.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*