Gabriel Bocșer, triplu medaliat cu aur la Europenele de gimnastică aerobică pentru seniori

La Campionatele de gimnastică aerobică pentru seniori de la Ancona din Italia, România a obţinut, duminică, medalia de aur şi de bronz în proba trio, aur în proba de grup, bronz în proba aero dance, bronz la perechi. Reprezentantul Aradului, Gabriel Bocșer, a luat nu mai puțin de trei medalii de aur.

Tot la seniori, sâmbătă, echipa României a câştigat medalia de aur, avându-l în componenţa pe Gabriel Bocșer alături de: Andreea Bogati, Lavinia Panaete, Lucian Săvulescu, Dacian Barna, Marian Broţei, Steliana Stoenescu, Bianca Gorgovan, Andreea Darie, Mădălina Cioveie, Cristina Nedelcu, Denisa Ganea şi Bianca Becze.

Duminică, Romțnia a cucerit titul de campioană europeană la proba de Grup avându-l în componență și pe Gabriel Bocșer, argintul l-a luat Rusia iar bronzul a revenit Ungariei și la proba Trio, probă în care România II, echipă alcătuită din : Gabriel Bocșer, Andreea Bogati, Marian Brotei au luat aurul, Rusia a cucerit argintul iar România I, în formula: Lucian Săvulescu, Dacian Barna, Lavinia Panaete au luat medalia de bronz.

0
0

Articolul Gabriel Bocșer, triplu medaliat cu aur la Europenele de gimnastică aerobică pentru seniori apare prima dată în sportarad 2017.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*