Gabriel Enache a lamurit problema plecarii sale de la FCSB: „Azi esti cel mai bun, maine ti se zice adio”

Gabriel Enache si-a reziliat contractul cu FCSB, in urma prestatiei slabe din meciul cu Dinamo, incheiat la egalitate, scor 2-2 si a oferit primele declaratii cu privire la situatia intampinata.

Fotbalistul a explicat ca nu ar fi acceptat sa fie trimis la echipa a doua a FCSB-ului si va semna cu gruparea rusa Rubin Kazan.

”Nu puteam sa fiu dat afara de la prima echipa. M-au lasat sa ma antrenez, dar mi-au zis ca nu o sa mai joc. La echipa a doua nu puteam sa merg oricum. Am stiut unde vin, stiam la ce echipa o sa ajung. Este dureros pentru un jucator sa treaca de la o extrema la alta. Azi esti cel mai bun, maine ti se zice adio.

Domnul Becali m-a luat de la Astra pentru ce jucam acolo, pentru postul de acolo. I-am spus asta si cand ne-am despartit. Eu am venit pe postul de mijlocas dreapta si m-am trezit peste noapte fundas dreapta. Mi-am facut treaba cat am putut de bine, nu am comentat niciodata, am jucat acolo unde am fost bagat.

Ma bucur foarte tare ca a venit aceasta oferta de la Rubin Kazan, dar astept sa ma bucur la maximum atunci cand voi semna, dupa vizita medicala. Abia astept sa fiu si eu linistit. Am semnat pe patru luni la inceput, iar apoi renegociere pentru inca trei sezoane”, a spus Gabi Enache, potrivit Telekom Sport.

The post Gabriel Enache a lamurit problema plecarii sale de la FCSB: „Azi esti cel mai bun, maine ti se zice adio” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*