Gafencu pregătește la Craiova revanșa în fața lui Cardoș!

La începutul acestui an, Eduard Gafencu suferea prima și, deocamdată, singura înfrângere în circuitul profesionist de Kickboxing. Se întâmpla la Colosseum Tournament, de la București, în fața lui Andrei Cardoș. Sătmăreanul, fost luptător în „Glory”, a câștigat la puncte, bifând cu acea ocazie cea de-a 48-a victorie la profesioniști.

Zilele trecute, Cardoș a pierdut la mare luptă în Gala din Castelul Corvinilor cu Flavius Boiciuc, însă acesta din urmă refuzând să se mai bată cu Edi Gafencu pentru centură la categoria +77kg. În schimb, Andrei Cardoș a acceptat să-i dea revanșa lui „The Blitz” pe 20 septembrie, la Oradea, însă în joc nu va fi pusă centura.

Gafencu se află deja la Craiova, unde a început pregătirea specifică în compania lui Sorin „Pantera” Tănăsie, la școala de Kickboxing pe care acesta o deține în Bănie. Fighterul arădean își dorește enorm revanșa în fața lui Cardoș chiar înainte de posibilul debut în „Glory”, din această toamnă.

După mult timp, cel mai puternic turneu din circuitul profesionist de Kickboxing își reia galele, cu cea de pe 4 septembrie de la Rotterdam. La următoarea, ar trebui să intre în ring și cei doi români, Benny Adegbuyi și arădeanul Edi Gafencu.

0
0

Articolul Gafencu pregătește la Craiova revanșa în fața lui Cardoș! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*