Gafencu se bate acasă pe 22 octombrie la ”Dey Grand Prix Colosseum”, „Semmy” Schilt – invitatul special al evenimentului

Fiindcă Valentin Mihăilă a rămas în izolare, la București, după ce un contact direct a fost infectat cu coronavirus, Eduard Gafencu nu a mai intrat în ring pe 27 septembrie, la „Colosseum Tournament”,  de la Oradea. Fighterul arădean a primit, totuși, o veste bună, aceea că va avea ocazia să se bată acasă, pe 22 octombrie, într-o gală organizată de firma de pază și protecție arădeană, Dey Bodyguard International 2012.

Până la această oră, „Blitz” Gafencu nu știe exact cu cine se lupta, însă știe cu cine va împărți ringul și sunt nume grele din România, ca Marius Munteanu, Sebastian Cozmâncă, Andrei Ostrovanu, Flavius Boiciuc, plus campionul francez la kickboxing, Freddy Kemayo.

Invitatul special al evenimentului este nimeni altul decât „Semmy” Schilt (46 de ani), fost campion Glory Heavyweight Grand Slam și cvadruplu campion K-1 World Grand Prix. Olandezul este unicul luptător din istoria K-1 care a câștigat campionatul de trei ori consecutiv, și împarte recordul cu Ernesto Hoost la cele mai multe Grand Prixs-uri câștigate, cu 4 la activ.

Cel mai probabil, ”Dey Grand Prix Colosseum” va avea loc la o sală de evenimente, iar accesul publicului va fi interzis în contextul Pandemiei de coronavirus.

 

0
0

Articolul Gafencu se bate acasă pe 22 octombrie la ”Dey Grand Prix Colosseum”, „Semmy” Schilt – invitatul special al evenimentului apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*