Gala premiilor Asociatiei Presei Sportive la implinirea a 90 de ani

Miercuri seara a avut loc la Ateneul Roman Gala Premiilor APS la implinirea a noua decenii de existenta. Au fost acodate distinctii unor sportivi si personalitati la trei categorii: Presa, Sport si Speciale, pigmentate de prezentarea unor filme si de momente muzicale oferite de Camerata Regala. Trofee oferite si presedintilor AIPS si AIPS Europe Gianni Merlo, respectiv Charles Camenzuli.

Moderatorul Dumitru Graur, presedintele Asociatiei Presei Sportive din Romania, ajutat de Mihai Covaliu, presedintele COSR, Marius Dunca, ministrul Tineretului si Sportului, Ilie Nastase, Ivan Patzaichin a inmanat trofee si diplome de excelenta. La categoria Presa au fost premiati Ovidiu Ioanitoaia, directorul Gazetei Sporturilor, Teoharie Coca-Cozma, fost la Radio Romania si Cristian Topescu, fost la Televiziunea Romana. Topescu a primit si Colanul de Aur din partea COSR. Au urcat apoi pe scena laureatii categoriei Sport: Ion Tiriac-pentru intreaga activitate legata de sport, Gheorghe Hagi, pentru proiectul Viitorul, echipajele feminine de 8+1 si dublu vasle, medaliate cu aur mondial, campioanele europene de tenis de masa, reprezentate de Elizabeta Samara si directorul de marketing Beatrice Romanescu, Alina Vuc, prima luptatoare din tara noastra medaliata cu bronz mondial si Simona Halep, numarul 1 mondial la tenis.

La categoria Premii speciale au luat distinctii Valeria Racila van Groningen, pentru organizarea celei de-a zecea editie a Maratonului International Bucuresti, Ovidiu Garbacea, patronul complexului sportiv-turistic Cheile Gradistei, grupul militarilor raniti in teatrele de operatiuni din Afganistan si Irak, participanti la Jocurile Mondiale Invectus de la Toronto, companiile Dedeman si Alexandrion, investitoare in sport si zece jurnalisti veterani, cel mai varstnic fiind Tiberiu Stama, 91 de ani.

Presedintii AIPS, AIPS Europe si COSR au oferit, la randul lor, trofee seful APS din tara noastra.

The post Gala premiilor Asociatiei Presei Sportive la implinirea a 90 de ani appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*