„Galben-albastrele” au depășit suta la primul meci pe puncte al sezonului!

După cum era de așteptat, FCC Baschet Arad a început primul turneu al Ligii Naționale de Baschet Feminin cu un antrenament, fără public în contextul pandemiei de coronavirus. La Sala Sporturilor din Satu Mare, orădencele de la Rookies nu le-au putut împiedica pe elevele lui Bogdan Bulj să depășească suta de puncte, cu toate că antrenorul sârb al Aradului a rulat toate jucătoarele aflate la dispoziția sa. Și toate și-au adus contribuția cu cel puțin un coș marcat, pentru rezultatul final: 101-30 (27-8, 21-12, 23-5, 30-5).

Dincolo de diferența de valoare și experiență a existat și o discrepanță evidentă de talie dintre jucătoarele celor două echipe. Practic, Nagy, Beadle, Karakasevic sau Ardelean au câștigat fără probleme duelurile de sub cele două panouri, beneficiind de un joc colectiv bun al întregii echipe. Teamul de pe Crișul Repede a trecut de „borna” celor 10 puncte marcate într-un singur sfert, cel  cu numărul doi, pe când partenerele de întrecere au ținut media celor 25 de puncte ce le-a permis atingă scorul din trei cifre.

Formații și marcatoare:

FCC Baschet Arad: Mîrne-Nagy 20, Beadle 19, Karakasevic 17, Ardelean 17, Akathiotou 11, Armanu 6, Fodor 5, Rotariu 4, Hadzovic 2.

Rookies: Kokovay 11,Mangra 5, Veres 5, Roșu 4, Făgărășeanu 3, Farago 2.

Pentru FCC Baschet Arad urmează două meciuri infinit mai grele, chiar de risc maxim. Mâine, de la ora 19:30,  echipa de pe Mureș va înfrunta gazda CSM Satu Mare, iar duminică o va întâlni pe  Universitatea Cluj, de la ora 17, cu dorința revanșei pentru eșecul din Cupă.

0
0

Articolul „Galben-albastrele” au depășit suta la primul meci pe puncte al sezonului! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*