„Galben-albastrele” încheie anul pe podium: Agronomia București – FCC Baschet Arad 52-75

FCC Baschet Arad a tras concluzia anului pandemic 2020 cu un nou succes, al șaptelea al prezentei ediții a Ligii Naționale la Baschet Feminin. Adversarul, chiar gazda de la Agonomia Agronomia București, a resimţit lipsa jocurilor oficiale ca urmare a ratării turneelor doi și trei pe fondul câtorva cazuri de COVID în lot și au cedat cu 52-75 (8-18, 15-10, 16-22, 13-25).  2

Practic, elevele lui Bogdan Bulj au repetat jocul bun de sâmbătă şi s-au impus clar, în special datorită unui ultim sfert de forţă, în care s-au desprins decisiv. Totuşi, la pauza mare a fost doar 28-23, pe fondul multor ratări şi a unei apărări agresive a bucureştencelor.

După ce ieri, contra Rapidului, au ieșit în evidență Armanu și Akathiotou, astăzi a fost rândul căpitanului să dea exemplu. Sârboiaca a reușit nu mai puțin de 25 de puncte, dinte care 9 de după linia de 6,25 metri, dar a încheiat meciul și cu nouă pase decisive şi cinci recuperări şi un indice de eficienţă 32! Conaţionala Karakasevic a secondat-o, cu un „double-double”, 12 puncte şi 15 recuperări.

Formații și marcatoare:

Agronomia: Filip 15, Sipoş 13, Vilcinschi 10, Militaru 5, Chelariu 4, Plavitu 3 şi Țintar 2.

FCC Baschet Arad: Hadzovic 25, Karakasevic 12, Armanu 11, Akathiotou 9, Mîrne-Nagy 8, Ardelean 6 şi Fodor 4.

Cu această victorie, FCC Baschet Arad încheie anul pe podiumul campionatului, mai exact pe locul 3, cu 16 puncte şi un bilanţ de şapte victorii şi două înfrângeri. Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSM Satu Mare, echipele cu care formaţia de pe Mureş a pierdut până acum în actuala stagiune, sunt încă neînvinse, au şi un meci mai puţin disputat decât Aradul și – bineînțeles – sunt în frunte. Liga Naţională se reia la începutul anului viitor, pe 9 şi 10 ianuarie, când sunt programate ultimele două etape ale turului. „Galben-albastrele” urmează să joce cu Phoenix Constanţa şi CSM Alexandria.

0
0

Articolul „Galben-albastrele” încheie anul pe podium: Agronomia București – FCC Baschet Arad 52-75 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*