Galeria UTA-ei, la prima deplasare stagională: Clubul își ajută suporterii cu testele rapide înainte de plecarea spre Mediaș!

După două partide pe teren propriu, soldate cu maximum de puncte în fața celor de la CS U Craiova și FC Voluntari, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc are parte de cea de-a treia deplasare stagională. În precedentele, la Pitești și Botoșani, băieții pregătiți de Laszlo Balint au fost susținuți doar de câțiva suporteri inimoși sosiți din respectivele zone, dar galeria a avut și motive întemeiate pentru că a rămas acasă.

Ambele meciuri s-au jucat vineri, într-o zi de lucru, la distanțe de sute de kilometri de Arad. La un moment dat, pentru disputa din Trivale, s-au făcut ceva planuri, doar că în aceeași seară, la Mioveni, juca Rapidul, care avea alături de ea sute de suporteri pregătiți să provoace un scandal cu zecile de rivali de pe Mureș.

Datele problemei se schimbă pentru confruntarea de luni, de la Mediaș. Chiar dacă și acest meci se dispută într-o zi lucrătoare, cei 350 de kilometri nu sunt chiar atât de greu de parcurs, așa că „tifoseria” arădenilor strânge rândurile. Va face deplasarea la bordul autoturismelor personale chiar luni, dar nu înainte de a avea toate testele anti-COVID în regulă. În acest sens, corturile ce apar de obicei înainte de meciurile de acasă vor fi instalate și în dimineața zilei de luni în fața arenei „Francisc Neuman”, prețul unui test antigen fiind ca de obicei de 20 de lei.

Tot ce mai au de făcut utiștii e să-și achiziționeze biletele de intrare la peluza oaspeților a arenei din Mediaș, ce costa 10 lei bucata.

0
0

Articolul Galeria UTA-ei, la prima deplasare stagională: Clubul își ajută suporterii cu testele rapide înainte de plecarea spre Mediaș! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*