GALERIE FOTO. CSŞ Bega Timişoara – Timişul Şag II 4-2 (3-1). Campionatul Municipal Timișoara, Seria I: etapa 6

Runda în curs a Campionatului Municipal Timișoara se încheie mâine dar și plăcuta zi de joi a îmbiat la fotbal unele dintre protagoniste, de exemplu prin jocul CSŞ Bega Timişoara – Timişul Şag II 4-2 (3-1).

Un duel din etapa a șasea a Seriei I în liga a șasea locală, în care revelația gazdă s-a desprins la 3-1 printr-o ”dublă” scurtă cu puțin înaintea pauzei, după ce era egalată din penalty de vizitatorii descinși cu un efectiv de numai 11 jucători. Albaștrii de la CSȘ Bega (foto pagina I) au mai înscris apoi și la mijlocul reprizei a II-a, echipa secundă a oaspeților din Șag marcând apoi și în partea secundă aproximativ în același minut precum în prima, și tot dintr-o fază fixă, prin același sportiv.

În plus, învingătorii antrenați de Călin Dumitru au trimis mingea în transversală de două ori prin acelaşi jucător Răzvan Traian. Cu golurile au fost responsabili Bogdan Huţanu în minutul 3, Aurel Hodoş (min. 42), Robert Wanderer (min. 44) şi Lucian Toman (67), respectiv Ionuţ Mureşan (min. 33 – din lovitură de la 11 metri; 79 – din lovitură liberă de la 17 metri, direct în vinclu).

Din păcate, în minutul 26, la scorul de 1-0, jucătorul Bere, de la CS Timișul, a avut un comportament nesportiv, încercând chiar să-l lovească cu piciorul pe juniorul Cîrpaci, fără ca arbitrul să ia vreo măsură disciplinară. Iar peste alte cinci minute a încercat din nou, centralul făcându-se că plouă și ușurându-ne misiunea de a cataloga maniera sa de arbitraj ca fiind slabă, în nota meciului. Și apropo de arbitri, Maier s-a prezentat în locul lui Maxim la centru, asistat de Lupea şi Tamaş, observator fiind Costică Candet.

Cu această victorie, juniorii lui CSŞ Bega sunt pe podium, la egalitate de puncte cu Electrica, care se situează pe locul secund, cu 13 puncte.

*

CSŞ Bega: Iovicin – Ioana, Huţanu, Feraru, Filip, Cîrpaci, Traian, Buciuta, Cocoţan, Scarlat, Hodoş.

Antrenor: Călin Dumitru.

Au mai jucat: Wanderer, Delazzari, Zifsac şi Toman.

Timişul Şag: Ciobanu – Bere, Mureşan, Gavrilescu, Mărgineanţu, Damian, Bercea, Sîrcă, Şule, Petrescu, Ciofu.

Antrenor: Florin Damian.

Rezerve: -.

Fotografiile…

 

 

The post GALERIE FOTO. CSŞ Bega Timişoara – Timişul Şag II 4-2 (3-1). Campionatul Municipal Timișoara, Seria I: etapa 6 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*