GALERIE FOTO. Deta – Orțișoara 2-0. Albu: ”E meritul echipei” Chimiuc: ”S-ar fi încheiat egal dacă Melincenco nu rata singur cu portarul”

Fotografii și declarații de la meciul ASO Deta – Cocoșul Orțișoara, jucat sâmbătă de la ora 11 în etapa a III-a din Divizia D Timiș și câștigat de gazde cu 2-0 (0-0).

Florin Albu, antrenor al învingătoarei ASO Deta, a admis că ”într-adevăr, un debut furtunos pentru elevii mei, am reuşit 3 din trei! Acesta este meritul echipei, dar m-a nemulţumit prestaţia băieţilor din prima repriză. În partea a doua, au dat tot ce au putut, a venit şi repede primul gol, iar în ansamblu sunt mulţumit de această nouă victorie obţinută în faţa unei echipe foarte arţăgoase şi cu mare voinţă. Ne aşteaptă două meciuri foarte grele, cu Murani în deplasare şi apoi acasă cu cei din Biled, dar sperăm să ne descurcăm în continuare cum am făcut-o şi până în prezent.”

Ghiţă Chimiuc, antrenor al vizitatorilor învinși de la Cocoșul Orţişoara, a remarcat că ”victoria gazdelor a fost meritată, pentru care îi felicit! Am reuşit numai o repriză foarte bună, am ratat, aţi văzut şi Dumneavoastră, în partea secundă am încasat gol, iar pe fondul unei crispări a elevilor mei şi unei căderi lamentabile pe care nu pot să o comentez, în final am primit şi golul doi. Precis se termina egal dacă Melincenco nu ar fi ratat singur cu portarul advers, cred că în ultimul minut, căci după aceea a arătat 3 minute de prelungiri”. Cât despre contestaţia depusă la începutul partidei de delegatul Cocoșului Ciprian Trancă, Chimiuc a spus: ”Pe mine nu mă interesează, eu nu o plătesc, eu pe teren trebuie să câştig, nu … Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. În orice caz, ne aşteaptă un meci foarte dificil în intermediara de marţi, cu bulgarii de la Dudeştii Vechi, și sper să-i bat de această dată”.

The post GALERIE FOTO. Deta – Orțișoara 2-0. Albu: ”E meritul echipei” Chimiuc: ”S-ar fi încheiat egal dacă Melincenco nu rata singur cu portarul” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*