GALERIE FOTO. Pe CFR, de la 0-1. CSU UV Timișoara – ASU Politehnica II 2-1 (1-1) în Municipal

Antepenultima etapă a turului în Seria I din Campionatul Municipal Timișoara a fost inaugurată așa cum îi șade bine, odată cu prima zi a săptămânii, iar de la ora 15 stadionul CFR a fost gazdă a unui duel studențesc între albastru-galbenul Universității de Vest și alb-violetul Universității Politehnica.

Tot în Seria I mai trebuia să se dispute de la aceeași oră și meciul de la Şag dintre CS Timișul II și ACS Ghiroda II, dar arbitrul Alexandru Manea nu a dat ”undă verde” jocului întrucât asistenţa medicală a ajuns cu întârziere la teren, peste timpul regulamentar. S-a mai jucat în schimb în Seria a II-a, ACS Kids Sânmihaiu Român – Atletico Timişoara 5-4, după ce oaspeţii au condus cu 2-4.

O răsturnare de scor s-a consemnat și pe CFR în duelul din runda a noua, tot de către amfitrioni, gazdele lansate în acest sezon în eșalonul șase local revenind de la 0-1: CSU Universitatea de Vest din Timișoara – ASU Politehnica II Timişoara 2-1 (1-1).

Iar din capul locului trebuie notat și salutat că formaţiile au oferit un fotbal curat, fără faulturi, şi într-un regim de disciplină cum ar fi de dorit să fie pe toate stadioanele, indiferent de ligă. Un exemplu de urmat.

Oaspeţii au deschis rapid scorul, în minutul 6, în urma unui contraatac purtat de Ralf Kuhn şi finalizat cu un lob peste portar, în dreapta sa: 0-1. Acelaşi jucător putea face 0-2 zece minute mai târziu dar a ratat cu poarta goală după ce goalkeeper-ul Ardelean a eşuat interceptarea balonului.

Cu două minute înainte de pauză, Raul Kovacs a lobat mingea de la 22 metri peste apărarea celor în alb-violet iar din spate a țâșnit Dănuţ Bogorodiţă, intrat în careu, de unde, cu un şut pe jos de la 10 metri, a egalat la unu. La momentul oportun, de puțin înaintea pauzei… 1-1. Și avea să conteze.

În mitanul secund, ”universitarii” lui Remus Datcu şi Vlad Nicoară, de la care a lipsit Ionuţ Vucea, au ieşit foarte decişi pentru a tranşa victoria şi au reuşit să înscrie din nou în minutul 52, când, în urma unei centrări perfecte din corner, executat în faţa porţii de Ionuţ Muj, noul intrat de la pauză Răzvan Stolojescu a contribuit decisiv cu prețul unei accidentări la adjudecarea celor trei preţioase puncte în clasament.

Grav lovit, marcatorul a necesitat îngrijiri medicale, având arcada spartă, iar echipa sa a rămas în 10 jucători până la sfârşitul celor 93 de minute, întrucât efectuase deja toate cele patru schimbări din minutul 46.

Gazdele de la UVT au controlat jocul și au reuşit să mai înscrie și în minutul 67, prin Ionuţ Muj, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid, semnalizat de asistentul Roxana Cişmaş Malac, cu toate că marcatorul nu a fost de acord cu decizia arbitrilor. Însă și maniera de arbitraj s-a ridicat la nivelul meciului, fiind foarte bună.

*

CSU Universitatea de Vest din Timișoara: Mircea Ardelean (min. 46, Florin Rusu) -Bogdan Florescu, Raul Kovacs (min. 46, Laurenţiu Braun), Marius Stănilă (min. 46, Flavius Nicolin), Adelin Ţenche, Ovidiu Vînă (min. 46, Răzvan Stolojescu), Ionuţ Buda, Cătălin Stănilă, Ionuţ Muj, Dănuţ Bogorodiţă, Bogdan Săvoiu.

Antrenor: Remus Datcu şi Vlad Nicoară.

Pe bancă: Ioan Boldea şi Ioan Humiţa.

ASU Politehnica II: Alexandru Borbei – Denis Bot (min. 75, Robert Stemate), Alexandru Gaşpar, Denis Radu, Maximilian Icma, Alexandru Trifa, Vlad Bîte, Mădălin Ursu (min. 46, Mihai Jorza), Victor Siminiceanu (min. 85, Robert Ehling), Ralf Kuhn, Demetris Christodoulou (min. 70, Rareş Bîrloveanu).

Antrenori: Antonio Foale şi Iulian Prodana.

Arbitri: Elisei Balaj – Denis Mihăescu şi Roxana Cişmaş Malac. Observator: Traian Dejeu.

Iar etapa continuă… Programul și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice (*clic pe imagini pentru mărire)

 

The post GALERIE FOTO. Pe CFR, de la 0-1. CSU UV Timișoara – ASU Politehnica II 2-1 (1-1) în Municipal appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*