Garbine Muguruza s-a accidentat la primul ei meci in 2018 si va trebui sa mai astepte pana s-o detroneze pa Simona Halep!

Simona Halep are sanse mari sa ramana pe primul loc al clasamentului WTA si dupa primele turnee jucate in noul sezon.

Romanca putea fi depasita de spaniola Garbine Muguruza, care ales sa joace la Brisbane, un mai mai puternic decat cel ales de Simona (Shenzhen) in primul an, insa campioana de la Wimbledon s-a accidentat.

Muguruza nu a putut incheia partida cu Aleksandra Krunic, abandonand in setul decisiv, la scorul de 7-5, 6-7, 2-1.

Am simtit ca am probleme inca din setul al doilea, cand conduceam cu 2-0. Am inceput sa resimt crampe in zona gambelor. Am continuat sa joc gandindu-ma ca vor disparea, insa au crescut in intensitate. Iar apoi o mare parte a corpului meu a inceput sa aiba crampe.

Nu pot sa cred ce se intampla, nu stiu. Esre rusinos, intotdeauna vin aici incantata sa joc la primul turneu al anului. Acum a fost pur si simplu ghinion„, a spus Muguruza dupa partida.

Muguruza a primit 55 de puncte, cu 25 mai mult decat a primit Simona pentru calificarea in turul II de la Shenzhen.

Cum diferenta dintre cele doua era, la inceputul saptamanii, de 40 de puncte, este lesne de observat ca Simona nu mai poate fi depasita de iberica.

Mai mult, Muguruza avea de aparat la Brisbane punctele primite pentru semifinala jucata anul trecut in Australia, astfel ca ea incheie turneul cu un minus de 130 de puncte in ierarhia feminina.

Totusi, sportiva noastra nu poate sta inca linistita, Caroline Wozniacki are si ea sanse sa o detroneze, insa distanta dintre ea si daneza mai mare. Constanteanca poate rezolva si acest aspect daca se va califica in sferturi la Shenzhen! In eventualitatea in care Simona Halep pierde in optimi la Shenzhen, Caroline Wozniacki trebuie sa castige titlul de la Brisbane pentru a prelua sefia clasamentului WTA.

The post Garbine Muguruza s-a accidentat la primul ei meci in 2018 si va trebui sa mai astepte pana s-o detroneze pa Simona Halep! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*