Gata cu bălăceala! Ștrandul din Lugoj se închide, indiferent de vremea de afară, la începutul lunii septembrie

Vacanța de vară este pe sfârșite, iar odată cu finalul sezonului estival și Ștrandul Municipal Lugoj își va închide porțile, dat fiind că bazinele acoperite nu sunt în stare de funcționare nici acum.
Deschis în acest an cu întârziere, abia la data de 10 iulie, Ștrandul Municipal va mai funcționa până sâmbătă, 12 septembrie. Pe perioada celor aproximativ două luni în care lugojenii au avut la dispoziție ba­zi­nele în aer liber din incintă, con­dițiile pentru desfășurarea activității au fost unele speciale, impuse de pandemia de Covid-19.

Astfel, toți cei care au dorit să se răcorească ori să își exerseze abilitățile sportive prin înot au avut în vedere faptul că în incinta bazei de agrement pot avea acces simultan doar un număr maxim de 250 de persoane. Pe măsură ce unele persoane părăsesc baza de agrement, alte persoane pot intra, însă fără a se depăși numărul maxim de 250.

Totodată, au fost instituite și o serie de reguli privind distanțarea șezlon­gu­rilor, servirea produselor de la bar sau utilizarea dușurilor. Deși condițiile impuse clienților au fost nu­meroase, cu scopul prevenirii răs­pândirii coronavirusului, Ștrandul Municipal nu a dus lipsă de vizitatori, funcționând la capaci­tate maxi­mă.
Din păcate pentru locuitorii urbei, bazinele acoperite nu sunt în stare de funcționare nici anul acesta, așa că distracția acvatică se va încheia în 12 septembrie.

Primarul Francisc Boldea a propus în ședința Consiliului Local alocarea din buget a sumei de 100.000 de euro, bani pentru reparații la SPA-ul care nu a funcționat niciodată, deși a fost inaugurat cu fast în cam­pania electorală din 2016.

Inițial respins, în ședința de la finele lunii iulie, proiectul a trecut ulterior cu ajutorul consilierilor PMP Liviu Brîndușoni și Daniela Rusu, care i-au asigurat voturile necesare, pe lângă cele venite din partea consilierilor PSD.

Articolul Gata cu bălăceala! Ștrandul din Lugoj se închide, indiferent de vremea de afară, la începutul lunii septembrie apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*