Gata cu joaca! Zece complexe pentru copii, considerate periculoase, sigilate de Primărie

Numeroase elemente ale complexelor de joacă pentru copii din Lugoj se află într-o stare avansată de degradare, fiind inadecvate pentru a fi utilizate în siguranță de către cei mici.
Pentru a preveni eventualele accidente, administrația locală a luat primele măsuri. Astfel, Primăria Municipiului Lugoj aduce la cunoștința cetățenilor că pentru 10 complexe de joacă pentru copii din municipiu care prezintă defecțiuni grave ale elementelor de joacă, iar utilizarea lor poate pune viața copiilor în pericol, s-a procedat la sigilarea acestora și s-a solicitat supravegherea acestor zone de către Poliția Locală pentru a nu fi rupte benzile de delimitare și interdicțiile de utilizare.

Este vorba de locurile de joacă din următoarele locații: Micro I, Str. Astalaș – în spatele grădiniței, Micro IV – centrala termică, Parc G. Enescu – joc de lemn vechi, Cartier I.C. Drăgan – Buziașului, Parcul Gării, Mondial Bocșei – Herendeștiului, Stadion I, Parc Ștrand și Str. Făgetului – Spital Neuro.

Municipalitatea are în vedere înlocuirea acestor complexe de joacă cu unele noi, moderne, care să poată fi folosite în siguranță de către copii.

Articolul Gata cu joaca! Zece complexe pentru copii, considerate periculoase, sigilate de Primărie apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*