Gata de luptă! Greii Lugojului, Raul Cătinaș și Coco Rus și-au anunțat revenirea în marile circuite de kickbox

Doi dintre cei mai cunoscuți luptători de kickboxing, din Lugoj, cu participări și rezultate notabile în galele din țară și străinătate, sunt pregătiți să revină în ring, după mai mulți ani de absență de la marile circuite.

Cei doi sportivi, gata de luptele din ring, sunt Cornel (Coco) Rus și Raul Cătinaș, ambii descoperiți și formați de profesorul Marcel Drăgan.
Dacă primul se pregătește să participe la evenimentele organizate în țară de Colosseum Tournament, celălalt se află în Olanda la un puternic centru de pregătire, pentru a se lansa în turnee din aria internațională.

“Coco Rus a fost anunțat de Colosseum Tournament, susținut de Daniel Ghiță, iar în toamnă probabil se vor putea organiza și evenimente. Nu am vorbit cu el, dar îl văd în stare să revină, chiar dacă are mai mulți ani de când nu a mai participat la turnee. A ținut aproape de sălile de antrenamente și pare a fi într-o formă foarte bună. Cu Raul Cătinaș am discutat și este foarte motivat să revină în ring. E mult mai maturizat și mobilizat să reia participările la turnee. Anul acesta a avut o viață echilibrată cu program de antrenament. El a fost în occident o perioadă, dar a revenit în țară în urmă cu ceva timp, din cauza pandemiei actuale, dar după ce măsurile s-au mai relaxat a plecat într-o altă zonă a Europei, unde condițiile sunt mai bune. În prezent se află în Olanda, la Haga, unde se antrenează alături de una dintre echipele de top din acestă țară, ARJ Trainingen. Va rămâne acolo mai multe luni și se va pregăti intens pentru cele două lupte pe care le va susține în acest an. Prima luptă va fi un meci de revenire, într-un circuit profesionist din Europa, iar a doua luptă în ringul unuia din cele mai puternice circuite de kickboxing din lume. În Olanda are parteneri de antrenament foarte buni, un antrenor, de asemenea, foarte bine cotat, Michael Polanen și are toate condițiile pentru a putea reveni între cei mai buni. În prezent are 120 de kg, dar din ce mi-a spus își dorește să revină la categoria la care a avut cele mai bune rezultate, 110-112 kg. În primul turneu va putea să vadă nivelul la care se află și va putea decide cum va continua. Cătinaș este vizat de mai mulți organizatori de top, datorită rezultatelor sale anterioare foarte bune”, a precizat Marcel Drăgan.

Programul galelor la care vor participa cei doi încă nu a fost stabilit, dar se așteaptă să poată fi organizate în lunile octombrie – noiembrie.

Articolul Gata de luptă! Greii Lugojului, Raul Cătinaș și Coco Rus și-au anunțat revenirea în marile circuite de kickbox apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*