Gata „entuziasmul”. „U” Cluj a ajuns la două înfrângeri consecutive, după ce a jucat fotbal doar o repriză la Buzău

foto: fc universitatea cluj

Universitatea Cluj a pierdut, 1-2, meciul cu Gloria Buzău, din etapa a treia a Ligii a II-a.

„Studenţii” au condus la pauză, dar nu au mai jucat nimic în repriza a doua şi au primit golul decisiv în minutul 86.

Obligată să câştige, în primul rând, pentru a avea linişte încă o săptămână, Universitatea a făcut o primă repriză perfectă în Crâng. Filip a creat prima ocazie, la o lovitură de cap prinsă de portarul gazdelor, după care Goga a ieşit în evidenţă.

Un călcâi de efect al clujeanului l-a lăsat singur cu portarul pe Idan Golan în minutul 15, iar acesta nu a ratat. „U” a condus cu 1-0 şi nu a avut prea mari probleme în a menţine avantajul. Doar la o lovitură liberă, scoasă de la vinclu de Muţiu, „şepcile roşii” au avut emoţii. Repriza s-a încheiat cu o ratare mare a lui Goga, dar cu speranţe pentru a doua victorie în deplasare.

Buzoienii au făcut trei schimbări la pauză, iar acest lucru s-a văzut. Gloria a dominat repriza a doua, însă ocaziile clare au lipsit la poarta lui Muţiu. Asta doar până în minutul 70, când o centrare banală în careu s-a transformat în gol. Nou intratul Iurcu a deviat de lângă Mureşan, iar Buzăul a restabilit egalitatea.

Acelaşi Iurcu avea să fie eroul buzoienilor. A înscris în minutul 86, iar Gloria s-a impus cu 2-1. Pentru „U” Cluj, care şi-a dorit promovarea înaintea sezonului, urmează o perioadă dificilă, duăpă două eşecuri din trei meciuri.

Gloria Buzău

Au mai intrat: Stoica, Pârvulescu, Ciobanu, Iurcu, Piftor. Antrenor: Ilie Stan

„U” Cluj

Au mai intrat: Ilieş, Taub, Roskopf. Antrenor: Adrian Falub

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*