Gata vacanța! Unitățile de învățământ lugojene, pregătite să întâmpine elevii în noul an școlar

Școlarii lugojeni sunt gata să revină în bănci, iar unitățile de învățământ îi întâmpină cu entuziasm, după o lungă și binemeritată vacanță. Festivitățile de deschidere a noului a școlar vor avea loc în condiții speciale, generate de contextul pandemic.

La Școala Gimnazială Nr. 2, la ora 9 sunt așteptați elevii ciclului gimnazial, iar de la ora 11 în curtea instituției urmează să vină școlarii ciclului primar. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe tot parcursul festivității, iar părinții pot asista la ceremonia desfășurată în curtea scolii, însă nu le este permisă intrarea în clădire. Se recomanda păstrarea distanței fizice.

Școala Gimnazială Nr. 3 așteaptă toți elevii școlii începând cu ora 9, măsurile de protecție fiind la fel cu cele enunțate mai sus. Festivitatea de deschidere va avea loc în curtea școlii, fosta locație Concordia.

La Școala Gimnazială Nr. 4, ținând cont de situația actuală, în vederea evitării aglomerației,  festivitatea de deschidere a anului școlar va avea loc la ora 9 pentru ciclul primar și la ora 10.30 pentru ciclul gimnazial. Toți elevii școlii vor participa la festivitate în curtea școlii mari, respectând regulile ce se impun.

La Școala Gimnazială ”Eftimie Murgu” elevii sunt așteptați de la ora 10. Participanții sunt rugați să respecte o distanță prudentă față de celelalte persoane și să poarte măști.

În aceleași condiții, de la ora 10, are loc festivitatea de deschidere a anului școlar și la Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu”, în curtea unității.

La Școala Gimnazială de Muzică ”Filaret Barbu” copiii și părinții sunt așteptați la ora 10 pe platoul din fața instituției de învățământ, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Purtarea măștii este obligatorie.

Tot de la ora 10 este programată festivitatea de deschidere a anului școlar și la Școala ”Harul”, în aceleași condiții caracteristice contextului pandemic.

La Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu” festivitatea începe la ora 9, iar elevii sunt rugați să fie prezenți în curtea instituției la cel târziu ora 8.45. Toți participanții la festivitate vor respecta regulile de siguranță sanitară aflate în vigoare pentru întrunirile în spații publice.

Liceul Teoretic ”Iulia Hasdeu” elevii claselor V-XII sunt așteptați în curtea școlii la ora 9, iar festivitatea de deschidere a anului școlar 2021-2022 pentru cursanții de la Școala Postliceală se va desfășura de la ora 16.

La Liceul Tehnologic ”Valeriu Braniște” festivitatea de deschidere are loc astfel: de la ora 9 sunt așteptați pe platoul din fața corpului de clădire A elevii claselor a IX-a liceu zi și ai claselor a IX-a școala profesională. De la ora 10 elevii claselor X-XII liceu zi și școala profesională sunt așteptați la pe terenul de sport al liceului pentru întâlnirea cu diriginții și profesorii. Respectarea măsurilor de siguranță este obligatorie.

La Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” festivitatea de deschidere a noului an școlar începe la ora 10. Se impune purtarea măștii de protecție și distanțarea fizică, pentru a limita riscul îmbolnăvirii cu Covid-19.

Articolul Gata vacanța! Unitățile de învățământ lugojene, pregătite să întâmpine elevii în noul an școlar apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*