Gătești și dăruiești! Eveniment caritabil în sprijinul copiilor de la Centrul de zi pentru copii ”Sf. Nicolae”

Asociația Gătești și Dăruiești din Timișoara a poposit, marți, 30 martie, la Centrul de zi pentru copii ”Sf. Nicolae” din Lugoj, păstorit de Pr. Cristian Cerbu. Obiectivul vizitei îl reprezintă ajutorarea copiilor care aparțin centrului, precum și a persoanelor nevoiașe adulte din municipiu și împrejurimi.
Cu acest prilej, membrii Asociației Gătești și Dăruiești, prin conceptul ”Bucătăria lui Paul”, au gătit cu drag 100 de porții de mâncare pentru cei 30 de copii ai centrului și pentru încă 70 de persoane aflate în situații vulnerabile. Meniul a fost ales în funcție de preferințele copiilor, iar pachetele cu mâncare vor fi distribuite la domiciliul beneficiarilor de către voluntari.

În afara porțiilor care au fost dăruite persoanelor nevoiașe, în cadrul acestui eveniment caritabil au fost gătite și porții suplimentare, pe care lugojenii au avut posibilitatea să le rezerve, banii plătiți pentru acestea fiind donați în întregime. Totodată, a fost organizată și o strângere de alimente pentru cei care vor să ajute cantina Asociației, precum în sprijinul mai multor cazuri sociale din apropierea Lugojului.

Lugojenii cu suflet mare pot oricând să întindă o mână de ajutor Centrului de zi pentru copii ”Sf. Nicolae” din Lugoj. Sunt binevenite atât donațiile care constă în alimente neperisabile, cât și cele în bani, utilizând unul dintre conturile: RO14RNCB0252161156330001, pentru lei și RO84RNCB0252161156330002, pentru Euro, deschise la BCR, titular cont Asociația Centrul Ortodox din Parohia Lugoj I. Orice detalii suplimentare cu privire la modul în care copiii pot fi ajutați se pot obține la telefon 0762/274685, Pr. Cristian Cerbu.

Articolul Gătești și dăruiești! Eveniment caritabil în sprijinul copiilor de la Centrul de zi pentru copii ”Sf. Nicolae” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*