Gavra a urcat în Liga 1, dar numărul arădenilor din elită e mai mic decât cel din sezonul precedent: Petre – singura constantă!

După patru ani, arădeanul Cristian Gavra revine în Liga 1, în tricoul Academicii Clinceni. Atacantul de 28 de ani a evoluat ultima oară în elită în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, după care a ratat, trei sezoane la rând, promovarea cu Universitatea Cluj.

Gavra se pregătește de câteva zile cu gruparea ilfoveană, iar contractul l-a semnat după amicalul cu CSA Steaua. Arădeanul a marcat ambele formații ale formației sale, care s-a impus cu scorul de 2-1. „Mă bucur foarte mult că am ales acest proiect și îmi doresc să avem multe momente de bucurie în acest sezon. Pe plan personal îmi doresc, în primul rând să fiu sănătos, să mă integrez cât mai repede în noul colectiv și să revin cât mai repede la o formă bună de joc”, spune Gavra, care a mai evoluat în Liga I doar în tricoul celor de la Viitorul Constanța.

Chiar dacă Cristi Gavra face pasul de la Liga 2-a în această vară, cel puțin la această oră, numărul arădenilor de pe scena primului eșalon e mai redus decât în sezonul trecut. Marius Chindriș și Cătălin Hlistei au promovat și ei cu Mioveni, respectiv Rapid, iar Adi Petre a schimbat tricoul UTA-ei cu cel al Farului,. În schimb, nu îi mai regăsim în elită pe Cipri Rus (UTA / fără echipă), Florin Purece (Sepsi Sfântu Gheorghe / fără echipă), Albert Stahl (Astra, Liga 2-a), Dennis Man (FCSB / Parma) și Razvan Pleșca (Gaz Metan / retras).

Sigur, în lotul lărgit al UTA-ei se află și junorii arădeni, Cristian Mihai și Marcel Mercioiu, însă rămâne de văzut câte șanse vor avea să debuteze în Liga 1.

0
0

Articolul Gavra a urcat în Liga 1, dar numărul arădenilor din elită e mai mic decât cel din sezonul precedent: Petre – singura constantă! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*