„Găzarul” Morar se prezintă cu trei goluri în play-out înainte de meciul cu fosta echipă: „Venim la Arad să câștigăm, vrem să fim liniștiți de duminică încolo”

Deși Gaz Maten Mediaș a terminat sezonul regular la 4 puncte sub UTA, iar după primele două etape din play-out arădenii luau un avans de 7 puncte, astăzi sibienii sunt peste „roș-albi” în clasament. Diferența este de doar un punct, însă acesta s-ar putea dovedi important când se trage linia.

La parcursul bun al Gazului în play-out a contribuit și Vlad Morar (27 de ani). Atacantul care s-a despărțit în iarnă de UTA a marcat de trei ori în contul echipei cu Mihai Teja, iar duminică vrea să plece victorios de la Arad în tricoul „alb-negru”. „E un meci foarte important pentru ambele echipe, fiecare dintre ele vrea să fie liniștite de duminică încolo. Dar, pe lângă miza clasamentului, legată – bineînțeles – de evitarea barajului, la Mediaș avem și un bonus financiar, legat de poziția finală din clasament. Așadar, venim să câștigăm, deși suntem conștienți că vom avea în față o formație bună și la fel de motivată. Din punctul meu de vedere, nu există o favorită și spun asta și prin prisma faptului că UTA a avut ceva probleme acasă și am simțit și eu asta pe pielea atâta timp cât am fost la Arad. Cred că afară ne apăram și reacționam destul de bine pe contraatac, pe când acasă trebuia să facem noi jocul și nu ne-am prea descurcat”, susține actual „vârf” al medieșenilor.

În momentul în care a fost anunțat că nu mai intră în planurile clubului UTA, Morar era la egalitate cu Hora în ceea ce privește numărul de goluri marcate – 4. Trei în campionat, „dubla” de la Botoșani și reușita de acasă chiar cu Gazul, plus penalty-ul transformat la Miercurea Ciuc, în partida din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României. „Am fost puțin surprins să aflu că nu mai sunt dorit la UTA, dar am mers mai departe. Îmi pare rău că nu mi-am ajutat mai mult actuala echipă, am fost greu afectat de COVID și  mi-a luat vreo lună și jumătate să revin pe gazon la o capacitate fizică bună. Țin legătura cu majoritatea foștilor mei colegi de la UTA, am rămas în relații bune, cu antrenorul Balint ne salutăm”, a mai spus fotbalistul medieșenilor.

La meciul de duminică, Vlad Morar și-ar putea îndeplini una dintre dorințele avute în momentul în care a semnat cu UTA. „Chiar mi-ar plăcea să fie suporteri în tribune, nu contează că eu voi fi acum în tabăra adversă. Fotbalul e pentru spectatori, pe undeva ne vor ambiționa și pe noi. Și așa eu mi-am dorit să joc un meci cu suporteri la Arad”, mai susține atacantul, care a marcat pentru „găzari” doar acasă, contra celor de la Voluntari, Dinamo și Astra.

Gazul nu are probleme de lot pentru deplasarea de la Arad.

0
0

Articolul „Găzarul” Morar se prezintă cu trei goluri în play-out înainte de meciul cu fosta echipă: „Venim la Arad să câștigăm, vrem să fim liniștiți de duminică încolo” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*