Gazde în cădere liberă, oaspeți în fotoliul de lider: ACS Carani – CS Timişul Şag 1-2 (0-0)

Ultimul meci jucat sâmbătă în cadrul etapei a XV-a din Divizia D Timiș a adus o schimbare de lider, Timișul Șag preluând fotoliul fruntaș de la Avântul Periam grație victoriei în deplasare cu goluri marcate după pauză în ieșirea la un alt fost lider, din Carani, aflat în cădere liberă… ACS Carani – CS Timişul Şag 1-2 (0-0).

Antepenultima rundă a turului în liga a patra timișeană s-a încheiat sâmbătă cu un duel din careul fruntaș, disputat de la ora 14 între ocupanta locului doi, din Şag, și ACS Carani, în alunecare ierarhică. Jocul a fost influențat de vântul puternic, desfășurându-se pe un teren greu, cu apă, și a fost decis în minutele de prelungiri, când Timișul a dat lovitura.

Oaspeţii puteau intra în avantaj la vestiare la pauză, dar în ultimul minut din prima repriză Radovan a ratat o lovitură de la 11 metri, şutând peste transversală… 0-0.

Lucian Robotă era cel care deschidea scorul pentru vizitatori, după un corner executat de Buruiană: 0-1.

Însă, spre final, cu 10 minute înaintea ultimului fluier, Mahadi Kayondo a reuşit egalarea cu un şut din marginea careului, la colţul lung: 1-1.

Timișul a mai smuls un penalty și la finele celei de-a doua reprize, de fapt în primul minut de prelungiri, când Armin Schultz a driblat nu mai puţin de trei adversari și a intrat în careu, fiind faultat. Iar tot el a și transformat lovitura de la 11 metri, propulsând formația din Șag în fruntea clasamentului, cu două etape înainte de sfârşitul turului.

*

Florin Trif (delegat ACS Carani): ”Este normal să fiu supărat, când pierzi din nou acasă. Lipsa jucătorilor, din motive de accidentări şi suspendare, ne lasă descompletaţi. Sperăm să ne revenim, dar este greu în aceste condiţii. Nu avem ce face, mergem mai departe…”

Adrian Ianoşev (manager al echipei din Şag): ”Din punctul meu de vedere, a fost un meci bun, în ciuda terenului foarte greu, îmbibat cu apă, şi a vântului puternic, pe întreaga durată a partidei, care a îngreunat desfăşurarea meciului în condiţii bune. Sunt bucuros pentru prestaţia ridicată a jucătorilor noştri, care meci de meci se autodepăşesc. Pentru care aş dori să-i felicit pe această cale! Consider că rezultatul este normal după aspectul desfăşurării jocului şi apreciez evoluţia gazdelor”.

*

ACS Carani: Trifon – Berivoiescu, Plută, Fridrich, Petri, Oaie, Precup, Caval, Moroşan, Costea, Sîrbu.

Antrenor: Petre Vlătănescu.

A mai intrat Kayondo.

CS Timişul Şag: Boşca – Robotă, Gâtin, Racoceanu, Nicolaescu, Seculin, Costescu, Robotă, Buruiană, Radovan, Schultz.

Manager sportiv: Adrian Ianoşev. Antrenor: Dejan Ianoşev.

Au mai jucat: Jude, Dragomirescu, Sabău şi Bogdan Costea.

Pe bancă: Ştefan, Ardelean, Anghel.

Rezultatele etapei a XV-a în Divizia D Timiș și programul penultimei runde din tur, pe coloana clasamentelor. Ierarhia în format desfășurat, prin apăsarea legăturii de sub clasament.

 

The post Gazde în cădere liberă, oaspeți în fotoliul de lider: ACS Carani – CS Timişul Şag 1-2 (0-0) appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*