Gerard Pique:”Majoritatea arbitrilor ține cu Real Madrid”!

Subiectul nu este unul nou, fiind pus pe tapet chiar de către un fost judecător din La Liga, în anul 2020. De această dată, binecunoscutul fotbalist Gerard Pique, fundașul eternei rivale FC Barcelona, este de părere că majoritatea arbitrilor de ultimă generație simpatizează cu Real Madrid. Pique este recunoscut pentru sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume, iar în această problemă sunt multe alte voci care îi țin isonul.

În 2020, așa cum am amintit mai sus, fostul cavaler al fluierului, Eduardo Iturralde González (foto alăturat), care s-a retras din activitate în 2012, după 291 de meciuri conduse în La Liga, a explicat clar: ”În acest moment, 90% dintre arbitrii țin cu Real Madrid și 10% cu Barcelona! Arbitrii nu vinde pe Planeta Marte, iar ei devin arbitri pentru că le place fotbalul și nu cred că este cineva care să nu țină cu vreo echipă. Eu m-am născut în Bilbao și oamenii de acolo țin cu Bilbao, dar restul Spaniei ține cu Real Madrid sau Barcelona, pentru că acestea sunt echipe de succes”, a opinat Iturralde, în emisiunea Tiki Taka.

Și revenim la exprimarea fotbalistului de la FC Barcelona și spunem că mass-media spaniolă a consemnat și declarația antrenorului de la Barcelona, Ronald Koeman, care este în totală contradicție cu părerea mijlocașului echipei sale, Gerard Pique: ”Acestea sunt cuvintele lui Pique, și dacă este să-mi dau și eu cu părerea, mă refer la acest sezon, nu la celelalte, spun clar că sunt decizii în care noi nu am avut noroc, dar nu cred că a fost cineva împotriva noastră. Așa a văzut arbitrul jocul, cât și judecătorul video, iar eu cred că toți arbitrii sunt sinceri în privința a ceea ce se întâmplă pe teren. Ei judecă după cum consider potrivit și nu se gândesc să ajute niciuna din echipe”, a mai spus Koeman.

Este o lecție de fair play, pe care fundașul lui FC Barcelona, Gerrard Pique, o primește din partea propriului antrenor!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*