Gheorghe Hagi face dezvăluiri și își laudă fiul: „Ianis a fost dorit de cinci echipe. Are o inteligență ieșită din comun și o personalitate de top”

Gheorghe Hagi l-a răscumpărat pe Ianis de la Fiorentina în această iarnă și i-a oferit din nou ocazia de a juca meciuri oficiale, șansă pe care nu a primit-o în ultima perioadă petrecută la gruparea din Serie A.

„Regele” a dezvăluit că fiul său a avut oferte din campionate importante ale Europei, dar a preferat să îl aibă lângă el la Viitorul, pentru a-l face să mai crească din toate punctele de vedere.

Lăudat în nenumărate rânduri de tatăl său, Ianis a primit din nou complimente. Hagi a spus despre decarul din subordine că are o inteligență „ieșită din comun”.

„Ianis a fost dorit de cinci echipe când a plecat de la Fiorentina. Două erau din campionatul Italiei, iar alte trei erau din campionate foarte puternice. Erau echipe foarte bune. Eu m-am gândit că îmi voi recupera banii în viitor, cred că am făcut o investiţie bună. Eu dau banii în 2-3 ani, iar în toată această perioadă, Ianis se va dezvolta foarte mult. Am investit banii în el, pentru că este un jucător de mare perspectivă.

El avea nevoie doar să joace. Când am văzut cum se comporta directorul tehnic al Fiorentinei cu mine, directorul Fiorentinei, nu Fiorentina, atunci am luat decizia să-l iau înapoi. Ianis a cerut un singur lucru: <<Vreau să joc!>>.

Ianis are o inteligenţă în joc şi o personalitate ieşite din comun, de top. El s-a dezvoltat biologic. Luaţi poza mea de la 16-17 ani şi o să vedeţi că l-am făcut eu. Când a trecut vârsta, s-a făcut mai puternic. Când eu aveam 19-20 de ani, lumea îşi punea întrebări. După 20 de ani, lumea nu-şi mai punea întrebări. Unii jucători se dezvoltă fizic mai târziu. De când a plecat de la noi şi s-a întors de la Fiorentina, Ianis a crescut 4 centimetri. Avea 1.80 metri, acum are 1.84”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit Telekom Sport.

Articolul Gheorghe Hagi face dezvăluiri și își laudă fiul: „Ianis a fost dorit de cinci echipe. Are o inteligență ieșită din comun și o personalitate de top” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*