Gheorghe Hagi il sustine pe Ionut Lupescu in lupta cu Burleanu: „E momentul lui. E de ajuns sa spus ca a lucrat sase ani la UEFA”

Prezent la evenimentul de lansare a campaniei lui Ionut Lupescu pentru alegerile la sefia Federatiei Romane de Fotbal, Gheorghe Hagi il considera pregatit pe fostul international sa preia fraiele fotbalului romanesc.

„Regele” este de parere ca Lupescu va ajuta fotbalul sa progreseze si lauda CV-ul fostului director al Comisiei Tehnice de la UEFA.

„E momentul lui Ionut, eu cred ca e pregatit. E un om echilibrat, a jucat la mijloc si e echilibrat, are responsabilitate. Va merge sa lupte pentru a castiga. Noi suntem impacati ca exista o alternativa sportiva, un om care a fost si in partea administrativa. Eu am participat si o voi face cu tot ce am mai bun, pentru ca m-am nascut cu fotbal. Eu sustin si o voi face in continuare. Eu doresc ca lucrurile sa mearga in sus.

E de ajuns sa spui ca a lucrat sase ani la UEFA, nu cred ca sunt dubii ca el este competitiv. A facut-o la nivel foarte inalt. Important e ca el a intrat in competitie. Nu are nicio legatura pe cine sustin, eu am reprezentat Romania, e dreptul meu sa stau cu cine vreau, cat vreau. Altfel, Gheorghe Hagi are un club si produce jucatori interesanti. Eu am drumul meu”, a declarat Hagi, potrivit Telekom Sport.

The post Gheorghe Hagi il sustine pe Ionut Lupescu in lupta cu Burleanu: „E momentul lui. E de ajuns sa spus ca a lucrat sase ani la UEFA” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*