Giarmata – Sebiș 0-2. Alin Chița: ”Am dominat cap-coadă” Viorel Vișan, nou delegat la CS Millenium: ”În repriza I am fost destul de bine așezați dar pregătirea fizică e în suferință și am căzut în ultimele minute”

CS Millenium Giarmata a așteptat în sezonul trecut după întâia victorie până în etapa a opta, deținând tot doar un singur punct după primele 3 runde și rămânând de văzut când va sparge gheața în noua campanie, în condițiile în care și partida acasă cu devenii, ce va urma ieșirii de sâmbăta viitoare pe ”Comunalul” din Bălești, se anunță a fi suficient de dificilă, pe calapodul celei pierdute astăzi de la ora 17 cu CS Național Sebiș, cu 0-2 (0-0).

Chița

Cu prima victorie în cont, la cel de-al treilea hop, Alin Chița a explicat din tabăra arădeană că ”echipa noastră a dovedit astăzi caracter, a arătat atitudine, iar fiecare din aceste atribute ar fi trebuit să se manifeste mai devreme, dar până la urmă încrederea de care au beneficiat jucătorii din partea mea a dat totuși roade și s-a văzut în această deplasare din etapa a treia, o partidă pe care am dominat-o cap-coadă și în care niciodată nu s-a pus problema învingătorului. După această victorie prefer să evidențiez echipa în întregul ei, pentru că efortul a fost colectiv și nu se raportează la reușitele unui singur jucător, căci fiecare este subordonat echipei. Înseamnă că echipa a jucat bine!”

Pe CS Național o așteaptă o nouă deplasare, la mijlocul săptămânii viitoare, în turul III al Cupei României, la CS Șoimii Lipova.

Din partea gazdelor, noul delegat al lui CS Millenium Giarmata, Viorel Vișan, cu mențiunea că dinspre ”Dan Păltinișanu” au fost cooptați pe ”Nicu Moraru” și Sporin respectiv Cherecheș, primele noutăți în 11-le de start al timișenilor după două runde în care titularii au fost aceiași. ”Este oarecum neașteptat pentru că meciul a fost totuși destul de echilibrat, în prima repriză mai ales. Am întâlnit o formație cu pretenții, s-a văzut, o echipă solidă, căreia i-am rezistat 70 de minute, dar din păcate pregătirea fizică este în suferință în tabăra noastră, așa încât în ultimele minute am cam căzut puțin… Dar în special în prima parte echipa s-a arătat a fi așezată, mi-a plăcut, are posibilități de dezvoltare și sper să obținem rezultate mai bune în continuare. Avem perspective dar momentan…”, a spus Viorel Vișan.

The post Giarmata – Sebiș 0-2. Alin Chița: ”Am dominat cap-coadă” Viorel Vișan, nou delegat la CS Millenium: ”În repriza I am fost destul de bine așezați dar pregătirea fizică e în suferință și am căzut în ultimele minute” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*