Gigi Becali i-a făcut echipa lui Toni Petrea pentru meciul cu UTA: „Mai mulți jucători merg la FCSB 2 să nu promoveze CSA-ul!”

Pentru al doilea weekend la rând, UTA va arbitra lupta la vârful Ligii 1 dintre FCSB și CFR Cluj. Dacă echipa campioană a României a plecat cu toate cele trei puncte de la Arad, în urma unei faze fixe „marcă înregistrată” (centrare Deac – cap Vinicius), „roș-albii” promit să le facă viața și mai grea bucureștenilor, care, pe undeva, sunt sabotați și de patronul lor. Tot sâmbătă, când trupa lui Toni Petrea are meci pe „Francisc Neuman”, e programat și duelul „Stelelor”.

Chiar astăzi, Gigi Becali a anunțat că va trimite mai mulți jucători de la prima echipă la FCSB 2, pentru derby-ul cu CSA Steaua, care se poate dovedi decisiv în lupta pentru promovare. Unul dintre cei care vor putea fi titulari în primul meci al returului din Liga 3 este Octavian Popescu. Puștiul minune al celor de la FCSB este cel care a obținut lovitura de pedeapsă din meciul tur ce a deschis drumul spre succesul clar al „roș-albaștrilor”. Chiar arădeanul Man (transferat între timp la Parma) a deschis scorul de la punctul cu var în minutul 76, tabela oprindu-se în final la scorul de 3-0.

Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu vor ieși din programul lui Toni Petrea și vor intra în programul lui Bogdan Vintilă, după cum anunță patronul FCSB. „De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Merg mai mulți jucători. Eu vreau să promoveze CSA, dar să bată copiii. Dacă nu îi bat pe copii… Îi trimit pe Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu. Normal că și Tavi Popescu! E copil, are 18 ani. Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA pentru că are trei cartonașe galbene. Îl protejez să nu ia galben și să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm copiii ca să le dăm o șansă. Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!». Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.

Popescu, Șut și Oaidă au fost titulari pentru FCSB în disputa de duminică, 1-0 cu Gaz Metan, iar Simion a intrat pe teren după pauză. Prin urmare, „11”-le lui Toni Petrea contra UTA-ei va fi destul de ușor de ghicit: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Radunovici – Vână, Ov. Popescu, Olaru – Moruțan, Fl. Tănase, Fl. Coman. UTA – FCSB, din cadrul etapei cu numărul 27 a Ligii I, se joacă sâmbătă seara, de la ora 20, pe arena „Francisc Neuman”.

0
0

Articolul Gigi Becali i-a făcut echipa lui Toni Petrea pentru meciul cu UTA: „Mai mulți jucători merg la FCSB 2 să nu promoveze CSA-ul!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*