Gigi Becali si MM au ras in hohte de Dinamo: „S-au infiintat ca sa ne aduca numai bucurii!”

Intr-o conferinta de presa organizata la Palat, vineri, dupa ce au aflat ca sortii le-au scos in cale pe Sporting Lisabona, in play-off-ul UCL, Gigi Becali si Mihai Stoica au ironizat-o pe Dinamo, marea rivala, dupa ce „cainii” au fost eliminati din preliminariile Europa League de Athletic Bilbao. „S-au infiintat in 1948 ca sa ne faca noua bucurii!„, s-au amuzat patronul si directorul sportiv de la FCSB.

S-a intamplat ca in 1948 s-a infiintat ceva care face bucurii. Norocul nostru ca s-a infiintat şi ca exista Dinamo Bucureşti, ca sa ne dea noua mare bucurie. Ei au galerie, cea mai mare din Europa. Felicitari galeriei! Ei fac şiretlicuri, ne pacalesc, dar acum e doar Steaua. Bine ca s-a infiintat şi ca exista Dinamo, ca sa continue bucuria noastra.

Joia neagra ne-a dat o mare bucurie. Ce s-a infiintat atunci s-a infiintat pentru bucuria noastra, in 1948. Asta mi-a spus Meme aseara şi i-am zis ca o sa o spun in conferinta. Mi-a cerut sa nu o fac, dar am zis sa o spun, ca sa se invete minte sa mai faca ei coregrafii„, a spus Becali, razand, dupa ce a sublinat ca a facut gluma „fara rautate şi fara duşmanie”.

Nici Mihai Stoica nu s-a lasat mai prejos. „Ii asteptam sa ne faca o coregafie noua la meciul cu Sporting. Suntem deschisi, tribuna a doua ii asteapta. Pot lua legatura direct cu noi pentru coregafie„, a precizat oficialul vicecampioanei, al fel de amuzat.

The post Gigi Becali si MM au ras in hohte de Dinamo: „S-au infiintat ca sa ne aduca numai bucurii!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*