Gimnasta Ayiana Marinescu, cvadruplă medaliată naţională la junioare II!

Campionatele Naţionale de junioare de la Ploieşti au consemnat rezultate notabile în dreptul gimnasticii artistice arădene. CSM Arad a avut-o în concurs în Sala Olimpia, la categoria junioare II (11 ani), pe Ayiana Marinescu, care în ciuda unei accidentări suferite acum două săptămâni s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.

Gimnasta pregătită de Ciprian Hegyi şi Carina Franiov a devenit vicecampioană naţională la individual compus şi triplă medaliată cu bronz pe aparate, la paralele, sărituri şi bârnă! ”Rezultate foarte bune, mai ales că a concurat cu o entorsă la gleznă, accidentare pe care a avut-o înaintea Naţionalelor. În contextul pandemiei şi fără antrenamente o bună perioadă de timp, nu putem fi decât mulţumiţi”, a menționat Ciprian Hegyi, antrenorul talentatei gimnaste arădene în vârstă de doar 11 ani.

Ayiana Marinescu, care a fost singura gimnastă angrenată în competiţie în acest final de an, obţinea în 2019 două titluri de vicecampioană naţională la junioare III, nivel 2 (10 ani), la individual compus şi paralele. De asemenea, a fost şi medaliată cu argint naţional alături de echipa CSM-ului, la aceeaşi categorie.

csmarad.ro

0
0

Articolul Gimnasta Ayiana Marinescu, cvadruplă medaliată naţională la junioare II! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*