Gîrz și Iorgovan trec cu ”duble” Timișul, Peciu Nou – Șag 4-2, iar ”vesticele” Unirea și Pobeda câștigă și ele acasă

Toate formațiile implicate în meciurile zilei inaugurale din cea de-a 31-a rundă a Diviziei D Timiș au marcat măcar o dată dar cel mai adesea două și chiar 4 goluri, însă doar gazdele s-au impus, printre învinse numărându-se și campioana de toamnă…

AS Peciu Nou – Timişul Şag 4-2 (1-0). De la 4-2 pentru Timișul în tur dar și de la 2-4 în precedentul meci acasă al gazdelor din Peciu Nou, atunci cu liderul din Dumbrăvița, la acest 4-2 după ce în minutul 55 era deja 4-0. Cei din Șag au strâns din nou 3 înfrângeri la rând pe când AS Peciu Nou a curmat cea mai nefastă serie din retur, de două eșecuri consecutive.

AS Peciu Nou

Au marcat: Alin Gîrz (min. 37 şi 52) și Sergiu Iorgovan (min. 47 şi 55), respectiv Ciprian Palade în minutele 60 şi 70.

Cu această victorie, trupa lui Remus Steop este ca și sigură că şi în ediţia următoare va evolua în eşalonul patru. În schimb Timişul nu a beneficiat de Burtic, Butura, Narcis Damian, Trifu, Raţiu, Bogdan şi Cristian Bobu – suspendat, dar nu ca o scuză la a opta înfrângere din acest retur de campionat. Iar dacă o ţine tot aşa, poate pierde chiar şi locul doi… De menţionat și că antrenorul Iulian Muntean nu a fost prezent la meci, fiind înlocuit de Adrian Ianoşev, managerul echipei.

AS Peciu Nou: Murar – Ştreango, Matei, Tudor, Schipor, Daju, Martinov, Gorbe, Marius Rusu, Gîrz, Iorgovan.

Antrenor Remus Steop.

A mai jucat: Orlando Trandu.

Pe bancă: Florin Rusu, Ilea, Alex Mureşan.

CS Timişul: Buruiană – Beloescu, Cornel Bud, Baldovina, Racoceanu, Denis Bud, Costescu, Palade, Satmari, Anghel, Alin Roşu.

Antrenor Adrian Ianoşev.

Au mai intrat: Rusu şi Florin Damian.

Arbitri: Ioan Copaci – Alin Stănuţ şi Roşu Corado. Observator de arbitri Ioan Franţ iar delegat de joc Tiberiu Olteanu.

Unirea Sânnicolau Mare – AS Seceani 2-1 (1-0)

Au marcat: Călin Uzun (min. 17) şi Daniel Galea (min. 21), respectiv Alexandru Grigoraş (min. 53).

Gazdele au jucat din minutul 3 în 10 componenți, Andrei Manoliu fiind eliminat de arbitrul Alexandu Manea pentru lovirea unui adversar, însă nici oaspeţii nu au scăpat de cartonașul roșu, Alexandru Ciontu recepționându-l cu cinci minute înainte de final. De notat și că echipei locale i-au fost anulate trei goluri, pe adresa lui Andrei Cărpinişan în minutele 29 şi 69, respectiv Valentin Grigore (min. 70).

În fine, încă un 4-2 dar și un procentaj maxim acasă în retur pentru ”bulgari”… Pobeda Dudeştii Vechi – ASO Deta 4-2 (3-0). Au marcat: Sebastian Buduru (min. 14), Rafael Mirciov (min. 33) şi Sebastian Lobonea (min. 41 şi 89), respectiv Lucian Stoica (min. 63) şi Remus Barburescu (min. 72).

Rezultatele parțiale din etapa a 31-a, clasamentul la zi al Diviziei D Timiș și programul rundei a 32-a, pe coloana datelor tehnice.

The post Gîrz și Iorgovan trec cu ”duble” Timișul, Peciu Nou – Șag 4-2, iar ”vesticele” Unirea și Pobeda câștigă și ele acasă appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*