Gnohere, despre meciul retur cu Hapoel Beer Sheva: „Nu este o formalitate. Am putea la fel de bine sa pierdem acest meci si sa ne gasim in pericol”

Harlem Gnohere, eroul FCSB-ului din meciul tur cu Hapoel Beer Sheva, a vorbit inaintea meciului de joi, de pe Arena Nationala si a marturisit ca elevii lui Nicolae Dica nu se vor culca pe o ureche, ci vor trata cu seriozitate partida retur cu israelienii.

„Meciul retur cu Beer Sheva nu este o formalitate. Am putea la fel de bine sa pierdem acest meci si sa ne gasim in pericol. Noi luam toate meciurile in serios de cand am inceput in cupele europene, de la primul meci cu Plzen pentru calificarea in Champions League. Apoi meciul din deplasare cu Sporting, meciul de acasa la fel, chiar daca am pierdut. Dar luam toate meciurile in serios. Chiar daca am castigat cu 2-1 la Beer Sheva, vom da totul ca sa obtinem cele trei puncte si vom fi concentrati pentru acest meci. Va trebui sa fim foarte concentrati, pentru ca, daca ne vom gandi ca meciul este dinainte castigat, ne va fi dificil”, a declarat Gnohere pentru Telekom Sport.

In ceea ce priveste golurile marcate de Gnohere in victoria cu 2-1 din Israel, francezul a explicat cum a reusit sa isi ajute echipa: „La primul gol, Teixeira a fost cel care a mi-a dat o pasa saltata. Eu am primit, m-am intors, m-am prefacut ca trag pentru a ma elibera un pic de fundas si am plasat mingea cat mai aproape de bara cu putinta. La al doilea a fost un contraatac dus de Budescu, mi-a centrat perfect si eu nu am facut decat sa pun capul”.

The post Gnohere, despre meciul retur cu Hapoel Beer Sheva: „Nu este o formalitate. Am putea la fel de bine sa pierdem acest meci si sa ne gasim in pericol” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*