Gol valabil pentru Hermannstadt? Iacob e suspect de fractură; Balint: „Are degetul umflat, Antal mi-a spus că a fost împins!”

Liviu Ciobotariu sugera la finalul meciului de la Arad că Mayoral ar fi meritat „dubla”, mai precis că al doilea gol al spaniolului nu ar fi trebuit anulat pentru fault la intervenția asupra lui Florin Iacob. Acesta respinse prima finalizare a jucătorului lui Hermannstadt, s-a repliat rapid, iar Mayoral i-a dat pe spate și degetul arătător al mâinii drepte.

Istvan Kovacs a văzut bine, iar decizia sa e confirmată și de urmări. „Nu am văzut de pe bancă exact ce s-a întâmplat, dar am vorbit cu Iacob. El are degetul umflat, deci este clar că în momentul în care jucătorul lor a împins mingea în poartă l-a lovit și pe Iacob. Trebuie să mergem să-i facem investigații, degetul acum nu arată prea bine”, a spus Laszlo Balint după remiza, 1-1, cu formația din Sibiu.

Într-adevăr, degetul numărului unu utist nu arată deloc bine. El este chiar suspect de fractură sau în cel mai bun caz „scapă” cu o fisură. Cert este că prezența sa pe teren la Cluj, în Cupă, pare exclusă în acest moment.

Însă și la cealaltă poartă a existat o fază litigioasă la care Kovacs a decis, se pare, rău, în defavoarea „roș-albilor”. Cu Matricardi în spatele său, Antal a reluat incredibil peste poartă cu capul, din numai 5 metri, după ce mingea a revenit în teren din transversala lovită de Albu. „Am discutat imediat după meci cu Antal. L-am întrebat cum de nu a reușit, la experiența și valoarea lui, să marcheze din acea situație foarte clară și mi-a spus că efectiv nu a avut control asupra execuției pentru că a fost împins de la spate. Nu vreau să mai comentez arbitrajul. Au fost și astăzi destul de multe decizii controversate, sper să le analizeze cei în măsură să le analizeze. Sunt un pic deranjat și de modul în care am luat cartonașele galbene astăzi. Ce să facem, nu ne mai gândim la aceste decizii, încercăm să rămânem concentrați pe jocul nostru și să vedem ce avem de făcut pentru că ne așteaptă două deplasări foarte grele pentru care trebuie să găsim cele mai bune soluții, în primul rând din punct de vedere fizic pentru în acest moment echipa este destul de jos din punct de vedere al energiei”, a mai punctat antrenorul principal al „roș-albilor”.

Vă reamintim că UTA este echipa împotriva căreia s-au dictat cele mai multe penalty-uri în acest sezon (8), în timp pentru ea s-a fluierat o singură lovitură de la 11, în septembrie, în meciul tur cu Dinamo. Numai în returul cu „câinii roșii”, chiar Ion Crăciunescu a recunoscut că arădenilor le lipsesc două penalty-uri.

2
0

Articolul Gol valabil pentru Hermannstadt? Iacob e suspect de fractură; Balint: „Are degetul umflat, Antal mi-a spus că a fost împins!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*