Golul lui Albu a contat doar pentru statistică în Trivale: „Toate echipele sunt încă în bătaia puștii, trebuie să ne revenim până la meciul cu Chindia”

Cel de-al doilea gol în Liga I al lui Alex Albu pentru UTA nu a adus nici măcar un punct în contul arădenilor la finalul partidei de la Pitești. În minutul 10, mijlocașul la închidere al „roș-albilor” a beneficiat de o așezare cu capul a lui Petre, dar și de o eroare a lui Maric și a trimis spectaculos, din voleu, lângă bara din dreapta lui Greab.

Până la pauză, argeșenii aveau deja 2-1 pe tabelă, iar pe final s-au distanțat la 4-1. „A fost un meci la discreția noastră până la un moment dat, cel puțin în prima repriză. Știam că Piteștiul asta joacă, încearcă minge lungă pentru Malele și să profite de fiecare ocazie pe care o au, iar asta s-a întâmplat și în această seară. Au avut patru ocazii, cele de gol, atât”, a fost analiza succintă a lui Albu.

UTA rămâne la cota 25 de puncte și devine interesată de duelurile din subsol, în care vor fi implicate Iași, Dinamo sau Viitorul. „Criză e încă la toate echipele, toate sunt încă în bătaia puștii. Nu cred că este vreuna salvată. Acum, important este să ne revenim cât mai repede, pentru că peste trei zile vine un meci important peste noi, cel cu Chindia, de acasă. Și ei au o echipă bună și joacă cam același sistem ca al celor de la Argeș și trebuie să ne revenim, atât psihic, mental, cât și fizic”, a mai punctat fotbalistul împrumutat de arădeni de la Concordia Chiajna.

Precedenta reușită a lui Albu în primul eșalon a venit pe 7 februarie, într-un UTA – Hermannstadt 1-1, când utistul marca cu capul.

0
0

Articolul Golul lui Albu a contat doar pentru statistică în Trivale: „Toate echipele sunt încă în bătaia puștii, trebuie să ne revenim până la meciul cu Chindia” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*